Aksje Analyse

DN Investor gir deg markedsoversikt og nye spennende verktøy som kan hjelpe deg å få oversikt over finansmarkedene.

Her finner du en oversikt over analyser og rapporter på norsk innenfor makro, valuta, renter og aksjer. Husk at du som kunde av våre internettløsninger får tilgang til langt flere analyser.

Arkiv for analysen Anbefalte aksjer fra DNB Markets.

Hva Er Forskjellen På Aksjer Og Obligasjoner Entra-aksjonær Storebrand vil avvente styrets anbefaling etter at Castellum har tatt opp kampen med SBB om det norske. Preferanseraksjer kontra obligasjoner: en oversikt . Fortrinnsaksjer og obligasjoner er to forskjellige typer finansielle instrumenter. Fortrinnsaksjer – også kalt foretrukne aksjer – er et egenkapitalinstrument kjent for å gi eierne fortrinnsrett i tilfelle utbytte eller avvikling av

Vårt omfattende analyseapparat gir deg tilgang til det globale aksjemarkedet sett gjennom et nordisk perspektiv.

.

er det tre norske aksjer i Norden topp 10, bl.a. Sparebank 1 Nord-Norge. Listen er laget med utgangspunkt i Investtechs mellomlange tekniske aksjeanalyser.

Hvordan Kjøpe Aksjer Ved Emisjon Entra-aksjonær Storebrand vil avvente styrets anbefaling etter at Castellum har tatt opp kampen med SBB om det norske. Preferanseraksjer kontra obligasjoner: en oversikt . Fortrinnsaksjer og obligasjoner er to forskjellige typer finansielle instrumenter. Fortrinnsaksjer – også kalt foretrukne aksjer – er et egenkapitalinstrument kjent for å gi eierne fortrinnsrett i tilfelle utbytte eller avvikling av

Les om hva fundamental analyse er og hvordan du kan bruke det som er verktøy til å verdsette aksjer. Få god oversikt over rammeverket.

Trender er en av de aller viktigste indikatorene i teknisk analyse. Aksjer som.

Ofte gir volumanalyse sterke advarsler når en aksje ellers ser teknisk positiv ut.

Kepler Cheuvreux nedjusterer ifølge en analyse kursmålet på Ocean Yield   til 31 kroner pr. aksje, fra tidligere 34 kroner,

18.01.2017 · Hvordan fungerer teknisk aksjeanalyse? Med teknisk analyse er det helt andre faktorer enn regnskaper og børsmeldinger som gjelder. Metoden er enkel å bruke og gir gode statistiske forutsetninger for å slå markedet, mener ekspert.

Både Elop og Pexip avholder presentasjon onsdag, og vil kunne få markedets oppmerksomhet, ifølge analytikerne i DNB Markets.

Analyse av aksjer og investeringer – råd, tips og innsikten du trenger. Ingen norsk avis dekker børsnyheter og finansbransjen tettere og bredere.

Aksjeanalyse: Når man skal se på hvordan en aksje eller indeks har utviklet seg bare ved å se på diagrammer så er det teknisk analyse som gjelder. Det finnes flere nettsider og programmer du kan laste ned som vil dekke dette behovet.