Aksjehandel For Nybegynnere

8. jul 2020.

Er aksjehandel uten kunnskap på grensen til gambling?.

Selv anbefaler Johnsen nybegynnere å sette pengene i fond, men er klar på at.

Med aksjehandel på internett kan du handle på Oslo Børs og 15 andre børser verden over. Bestill tilgang i dag og følg med på utviklingen i markedene og din egen portefølje. Det er svært mange som ønsker å bli kunde av vår aksjehandelstjeneste om dagen og det setter vi selvfølgelig stor pris på.

Du får god oversikt over aksjene dine både i nettbanken og på mobilen. Kom i gang med aksjehandel.

Aksjehandel for nybegynnere. Aksjehandel er forholdsvis enkelt å forstå, men det er dermed ikke sagt at det vil være enkelt å tjene penger. Her er en guide til aksjehandel for nybegynnere.

Svingningene på investeringen din blir mye større og vanskeligere å følge med på. En belånt investering kan gi et stort negativt utslag på sparingen. I verste fall kan du ende opp med å tape investeringen og sitte igjen med gjeld. Det er ikke der du bør ta sjansen. Dette rådet gjelder for mange, men spesielt for nybegynnere.

Mange nybegynnere forventer å tjene mye penger på kort tid når de begynner med aksjehandel. Sannheten er at investering og trading ikke er en lett vei til raske penger. Over tid kan man forvente å få en gjennomsnittlig avkastning som ligger rundt 5 – 7 % i året. Noen år kan gi 40 % avkastning, mens andre år kan gi – 30 % avkastning.

Aksjehandel på internett for nybegynnere. Logo. Torsdag 23. februar på. Stranden 21, Aker Brygge, Oslo. Kl. 1700 – 1830. DNB Markets ønsker alle velkommen.