Aksjer Equinor

Investeringsprofil: Equinor Aksjer Norge: Verdipapirfondet Equinor Aksjer Norge er et aksjefond med mål om å oppnå en moderat risikojustert meravkastning i forhold til fondets referanseindeks. Midlene investeres i et bredt utvalg av selskaper, normalt notert på Oslo Børs, med god spredning mellom selskaper og bransjer.

19. des 2019.

Equinor har kjøpt 6,5 millioner aksjer i solenergi-selskapet Scatec Solar for en samlet kjøpesum på 754 millioner kroner, og eier nå 15,2.

På generalforsamling i 2019 fikk styret i Equinor fullmakt til kjøp av egne aksjer for sletting. Equinor har gjennomført tilbakekjøp av egne aksjer i markedet fra.

Hovedindeksen la på 854,63 poeng etter å ha svekket seg med minimale 0,03 prosent, da Oslo Børs stengte for handel fredag.

Oslo Børs stengte mandag marginalt opp 0,18 prosent. Hovedindeksen endte i 856,19 poeng, mens det ble omsatt aksjer for 2,9.

Etter om lag 45 minutters handel på Oslo Børs mandag hadde aksjekursen til oljeselskapet steget med 1,60 prosent og ble.

– Jeg er ikke bare den første rogalendingen i denne jobben, men også den første ingeniøren, sa en tydelig stolt Anders Opedal.

[embedyt]//www.youtube.com/embed/[/embedyt]

11.08.2020 · Dette blir den nye Equinor-sjefens fremste utfordringer Equinors påtroppende konsernsjef Anders Opedal lover å øke farten for å bli hva han kaller «et ledende selskap i det grønne skiftet». Samtidig må han nå sette sammen sitt eget lederteam uten å miste verdifull kompetanse.

Equinor-sjefene tjente 351.000 kroner på én dag etter å ha hamstret aksjer i forkant av en kjempenyhet. – Nå bør alarmklokkene gå, sier finansekspert.

2 dager siden · Equinor endte i grønt etter nyheter om ny konsernsjef. Vinnerne. Otello stengte mandag opp 12,36 prosent til 15,00 kroner. DNB Markets var ute med en oppdatering på aksjen der analytiker Christoffer Wang Bjørnsen kuttet kursmålet fra 29 til 26 kroner, noe som hovedsakelig skyldes den siste tids utvikling i den norske kronen.

Teknisk analyse Equinor (EQNR).

Med abonnement hos Investtech får du analyser og anbefalinger på alle aksjer, sorteringsmuligheter og aksjeutvelgelse.

23. mar 2020.

Equinor stanser den planlagte andre fasen av tilbakekjøp av egne aksjer på grunn av lav oljepris og usikkerheten koronapandemien har skapt.

Bruk av informasjonskapsler (cookies). For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider.

Oslo Børs åpnet med en svak nedgang, men snudde til pluss og endte med oppgang onsdag. Hovedindeksen var opp 0,61 prosent til 875,94 poeng. Wall Street stiger onsdag ettermiddag etter å snudd ned ved.