Aksjer Fisk

Følg utviklingen for selskaper og aksjer relatert til fiskeri og fiskeoppdrett, som handles på Oslo Børs, Oslo Axess, Merkur Market og NOTC-listen (unoterte).

I Honningsvåg i Nordkapp er det startet et nytt aksjeselskap som skal fiske etter torsk, hyse, krabbe og andre fiskeslag på.

SRBANK: Erverv av egne aksjer som ledd i konsernets spareprogram for ansatte 10.8.2020, 16:43 · Cision SpareBank 1 SR-Bank: Trading of own shares as part of employee's savings scheme

Ole Marius Rekve Bjugan, verdaling bosatt i Mosvik, er daglig leder i det nyetablerte selskapet Trøndelag Outfitters AS i.

Etter salget av Dønna Havfiske AS, har den tidligere redertrioen delt pengene. Nøyaktig salgssum for Dønna Havfiske har så.

28. mar 2020.

Alexander Aukner, sjømatanalytiker i DNB Markets, mener sektoren har falt overraskende mye.

Gunnar Wilhelmsen har tidligere uttalt at han ikke visste om situasjonen om bord på «Roald Amundsen» da skipet la til havn i.

Hvor Mange Aksjer Har Naboen Her kan du søke i Skatteetatens register over alle norske aksje-eiere. Registeret inneholder alle beholdninger av aksjer per utgangen av 2019. Hvis du ser noe. 27. okt 2017. Om du vil vite hva naboen har i lønn må du lete andre steder enn i. reiseutgifter eller tap ved salg av aksjer, ha en mye lavere

Sommerferien er over og myndighetene ser økende smittetallene for covid-19 flere steder i landet. Nå skal folk tilbake på.

– Første byggetrinn i Norge er godt i gang, og det er naturlig at vi nå begynner å se på neste steg hvor Salmon Evolution kan ekspandere. Dongwon er en viktig brikke i den prosessen, sier Roger Halseb.

6. feb 2018.

Fisk og finans. Ifølge aksjestrategen bør du i urolige tider eie aksjer med god verdsettelse, god inntjening og stabil forretningsmodell.

Fra og med 2019 gjelder nye skatteregler for investering i aksjer og andre verdipapirer gjennom kapitalforsikring (fondskonto) Aksjesparekonto (ASK) Du som er personlig skattytere kan etablere en aksjesparekonto (ASK) for børsnoterte aksjer og aksjefondsandeler.

Oslo Børs tilbyr handel i egenkapitalinstrumenter, derivater og renteprodukter. IT-selskapet ELOP ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market. Dermed ble det satt ny rekord for antall nye selskaper på Børsen i løpet av en julimåned.