Aksjer Gull

Onsdag var det full fyr på Wall Steet og S&P 500 lå lenge an til å nå «all-time high». Men på slutten av dagen korrigerte.

Det ble eksportert 94.800 tonn laks for 5,6 milliarder kroner i juli, ifølge Norges sjømatråd. Det er en volumøkning på 6 prosent, men et verdifall på to prosent tilsvarende 132 millioner fra samme ti.

Aksjekursene har trukket oppover gjennom sommeren, drevet av normaliseringstegn i økonomien, lysere utsikter for.

– Jeg er ikke bare den første rogalendingen i denne jobben, men også den første ingeniøren, sa en tydelig stolt Anders Opedal.

Markedsoversikt i realtid. Valutakurser, aksjer, olje og råvarer. Ingen norsk avis dekker børsnyheter og finansbransjen tettere og bredere enn Finansavisen.

Dette inkluderer aksjer, obligasjoner, forwardkontrakter, opsjoner, råolje, naturgass, gull, korn, malm og annet. Shortsalg fungerer som en motvekt til alle lange posisjoner i markedet ved at det til enhver tid er noen som ønsker prisfall i det gjeldende aktivum.

Aksjer Obligasjoner & sertifikater Verdipapirtjenester Analyse Fond og aktiv forvaltning Online tjenester Nettbank Varslingstjenester Likviditetsmodulen Internasjonal Cash Pool Valutahandel DNB Finsight Credit Manager Bransje Energi Fiskeri og havbruk Healthcare Packaging and Forest Shipping, Offshore and Logistics Telecom, Media and Technology.

Aksjer Dnb Teknologi Anders Tandberg-Johansen i DNB Teknologi anbefaler Nintendo-aksjer – Vi ser et oppsving de seneste ukene fordi de fleste sitter hjemme, sier forvalter Anders Tandberg-Johansen i DNB Teknologi. Likevel har Nintendo-aksjen falt 20 prosent i år. 27.07.2020 · DNB Markets kvitter seg med Storebrand-aksjen, som har falt drøyt 27 prosent hittil i år. Den erstattes ikke.

Booking Holdings skal kutte 25 prosent av de ansatte ved Booking.com, som er reiselivsgigantens største virksomhet, skriver Bloomberg. Det er rundt 4.000 ansatte. Kuttene vil skje internasjonalt.