Aksjer Hegnar Oslo

Trygve Hegnar er ikke eneste nordmann på aksjonærlisten i det svenske hotellselskapet. Også investor Per G. Braathen er inne, med en aksjepost på 646.781 aksjer, privat og gjennom selskaper. Braathen, som også er styreleder i selskapet, sitter dermed med aksjer i selskapet for 75 millioner svenske kroner i Scandic etter dette.

Aksjen steg fra start og var ved 11.20-tiden opp 11,3 prosent. Det skjer etter at aksjen fredag og mandag falt hele 14.

XXL-gründer Øivind Tidemandsen har onsdag solgt 555.956 aksjer i sportskjeden for 20,40 kroner per aksje, opplyser XXL i en børsmelding. Det tilsvarer et salg til en verdi av 11,34 millioner kroner. E.

Aksjetips.no – Diskusjonsforum for norske aksjer. Sektoren omfatter selskaper engasjert i leting, produksjon, markedsføring, raffinering, og / eller transport av olje-og gassprodukter, kull og andre typer drivstoff og selskaper hvor virksomheten er dominert av én av følgende aktiviteter: Bygging eller leveranse av oljerigger, boreutstyr og andre energirelaterte tjenester og utstyr.

Intervjuer av involverte i saken startet mandag, opplyser Hurtigruten. – Granskningen har fått frie tøyler og jobber uavhengig. Konklusjonene fra granskningsrapporten vil bli offentliggjort på en måte som ivaretar personvernhensyn, sier styreleder i Hurtigruten, Trygve Hegnar i en kommentar fra styret.

Det opplyses i en melding tirsdag formiddag. Aksjene ble kjøpt til snittkurs 113,0 kroner. Aksjeposten kostet dermed nær.

[embedyt]//www.youtube.com/embed/[/embedyt]