Aksjer Hegnar

For fire år siden solgte Fjordlaks seg ut av oppdrettsvirksomheten Fjordlaks Aqua – nå Hofseth Aqua for å konsentrere seg om produksjon og salg av klippfisk. Salgssummen ble én milliard kroner. «Hvorf.

Det rammer redaktør og investor Trygve Hegnar som er femte største aksjonær i selskapet med vel 5,1 millioner aksjer. Hegnar kjøpte aksjene for vel to år siden for 450 millioner norske kroner tilsvarende. Det betyr at han betalte omtrent 86,50 svenske kroner per aksje. Nytt ras

17. feb 2016.

Trygve Hegnar er blitt en av de største aksjonærene i Marine Harvest, etter han kjøpte fire millioner aksjer i selskapet.

DNB Markets anbefalte aksjer. Vi gir deg våre investeringstips.

Aksjetips.no – Diskusjonsforum for norske aksjer. Sektoren omfatter selskaper engasjert i leting, produksjon, markedsføring, raffinering, og / eller transport av olje-og gassprodukter, kull og andre typer drivstoff og selskaper hvor virksomheten er dominert av én av følgende aktiviteter: Bygging eller leveranse av oljerigger, boreutstyr og andre energirelaterte tjenester og utstyr.

Det viktigste nå er å ivareta mannskap, ansatte og gjester på en god måte, komme til bunns i det som har skjedd, og over tid reetablere tilliten til selskapet, skriver styreleder Trygve Hegnar i en.

13. jun 2019.

Det var under paneldebatten på Hegnar Medias Investordag tirsdag at Spetalen fyrte løs mot såkalte EGS-aksjer (Environmental, Social and.

Hvor Mye Må Man Investere I Aksjer Aksjer Norges Bank Hvordan Kjøpe Aksjer I Statoil Å kjøpe aksjer i selskaper man selv har troen på – og ikke minst; forstår hvordan fungerer er et godt sted å starte for en som er ny med aksjer. Før du velger ut aksjer å investere kan det være smart å søke opp nyheter rundt de

Hegnar casher inn 100 millioner i Scandic: – Det strømmer penger inn i kassen – ikke ut slik du tror. Hotelldrift, Hurtigruten og medier er sterkt preget av koronakrisen. Men Trygve Hegnar, som er tungt eksponert i alle tre, er fornøyd.

17. des 2018.

DNB Markets anbefaler ni aksjer Hegnar OnlineDNB Markets tar denne uken Europris inn i sin anbefalte ukesportefølje på Oslo Børs, går det.

20. mar 2017.

I fjor vinter lastet eier av Kapital og Finansavisen, Trygve Hegnar, opp med Marine Harvest-aksjer for snaut en halv milliard kroner.

Aksjer Norges Bank Hvordan Kjøpe Aksjer I Statoil Å kjøpe aksjer i selskaper man selv har troen på – og ikke minst; forstår hvordan fungerer er et godt sted å starte for en som er ny med aksjer. Før du velger ut aksjer å investere kan det være smart å søke opp nyheter rundt de aktuelle selskapene hos

Torsdag 6. august 2020 er det ni nye aksjer i Norden topp 10, som nå består av syv svenske, en norsk, ingen danske og to finske aksjer.