Aksjer Hurtigruten

20. feb 2018.

I 2014 tjente han en halv milliard kroner da han gjennom investeringsselskapet Periscopus solgte en stor aksjepost i Hurtigruten. To år senere.

31. mai 2012.

markedsverdi av Hurtigruten ASAs egenkapital på 2 355 381 000.

Selv om Hurtigruten sine aksjer har en lav omløpshastighet og trades lite,

Her finner du informasjon om ledelse og styret i Hurtigruten AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.

Ifølge en børsmelding fredag kontrollerer nå Silk Bidco 383,13 millioner aksjer. Det tilsvarer 91,17 prosent av selskapet, ifølge Hegnar.no. Les også: Derfor betaler britene dyrt for Hurtigruten

Hurtigruten AS eies formelt av selskapet Silk Midco, et datterselskap av Silk Topco. Dette selskapet har Silk Holdings SARL i Luxembourg som majoritetseier. Bak dette selskapet står det britiske fondet TDR Capital som kjøpte Hurtigruten for 5,7 milliarder kroner inkludert gjeld i 2014 og fikk med seg de opprinnelige storeierne Trygve Hegnar (4,9 prosent) og Petter A. Stordalen (11,6 prosent).

Hurtigrutens skip har blant annet ligget til kai ved Olavsvern og de leier et bygg av ordføreren i Storgata, i tillegg til at.

Hurtigruten er vel mest kjent for å seile langs norskekysten, men har også spennende turer til Antarktis, Sør-Amerika og Afrika.

Oppdatert ruteplan Hurtigruten pr. 16/6-20. Hurtigruten starter endelig opp igjen med seilinger fra Bergen til Kirkenes og vi kan ta de første skrittene tilbake til.

Hurtigruten AS er et norsk rederi som blant annet opererer Hurtigruten og tilbyr oppdagelsesreiser med ekspedisjonsskip. Rederiet eies av Silk Midco AS, der.

Oslo Børs har vedtatt å stryke aksjene i Hurtigruten ASA fra notering på Oslo Børs. Silk Bidco har kjøpt selskapet. Strykning av aksjene er i henhold til løpende forpliktelser pkt. 15.1 (4) jf.

Styret i Hurtigruten sier at de har full tillit til konsernsjef Daniel Skjeldam. – Hurtigruten er i en krevende situasjon. Det viktigste nå er å ivareta mannskap, ansatte og gjester på en god måte,

Her ser du en oversikt over når Hurtigruten er i havn. Ruteendringer og annen viktig informasjon legges også ut her fortløpende.

Et fat nordsjøolje (brent spot) handles i 20-tiden for 44,26 dollar fatet, og er opp 1,42 prosent i løpet av dagen. Siden klokken 9 i morges er prisen opp én dollar, etter å ha falt i morgentimene. Am.

Aksjen steg fra start og var ved 11.20-tiden opp 11,3 prosent. Det skjer etter at aksjen fredag og mandag falt hele 14.