Aksjer I Sas

Kjøp SAS AB (SAS) aksjen. Hos Nordnet kan du handle fra 1 kr i kurtasje. Klikk her for å følge aksjekursen i realtid

Regjeringene i Norge og Sverige har startet salget av SAS-aksjene. Det skal i første omgang selges opptil 19 millioner aksjer eller 5.8 prosent av de utestående.

Nærings- og fiskeridepartementet har solgt sine 37,8 millioner aksjer i SAS for om lag 597 millioner kroner. – Riktig tidspunkt å selge seg ut på, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Det gir et bruttoproveny på 597 millioner norske kroner, skriver SAS i meldingen. Norges eierskap utgjorde totalt 9,88 prosent av aksjene i selskapet. Etter salget eier ikke staten lenger aksjer i selskapet. – Regjeringen har lenge vært tydelig på at staten ikke er langsiktig eier av SAS.

SAS har kommet til enighet om å justere vilkårene for konverteringen av hybridobligasjonene til aksjer, og av de ikke-sikrede obligasjonslånene til hybridobligasjoner eller aksjer. SAS opplyser imidlertid i meldingen at det fremdeles pågår diskusjoner med den svenske og danske starten om den reviderte rekapitaliseringsplanen, som.

Oslo Børs åpner opp mandag. Etter 31 minutters handel står hovedindeksen i 858,59, opp 0,0,46 prosent, og det er hittil.

Aksjen steg fra start og var ved 11.20-tiden opp 11,3 prosent. Det skjer etter at aksjen fredag og mandag falt hele 14.

9.8.2020, 22:45 · Ritzau Finans. SAS kan gå konkurs hvis ny aftale ikke bliver stemt igennem. 7.8.2020, 08:56 · Nyhetsbyrån Direkt. BÖRSEN: ÅTERHÄMTNING.

Realtidskurser på aksjer fra Oslo Børs. Som abonnent på E24+ får du tilgang til realtidskurser på Oslo Børs. Aktiver her. SAS AB. –. Intradag- 1 uke-6,36%

Selskapet skriver i en børsmelding fredag morgen at det har kommet til enighet med kreditorer om hybridobligasjoner med.

Fiktive porteføljer · Selskapsmeldinger · Nyhetsvarsler · Brukerprofil · English · Logg ut · Logg inn. Du er her: Kurser og markedAksjer Kursoversikt. SAS AB.

De nordiske flyselskapene Norwegian og SAS oppgir til E24 at de ikke har noen umiddelbare planer om å gjøre det samme. I et tiltak på å øke flybestillingene har Emirates nylig lansert en ny «coronafor.

.

07:45 · Ritzau Finans. SAS kan gå konkurs hvis ny aftale ikke bliver stemt igennem. 7.8.2020, 17:56 · Nyhetsbyrån Direkt. BÖRSEN: ÅTERHÄMTNING UNDER.

Eierskapet i SAS er fordelt mellom de skandinaviske statene og private aktører. Da Oslo Børs stengte tirsdag var kursen på SAS-aksjen 16,45 kroner. Statens andel på 37,8 millioner aksjer er dermed verd 621,8 millioner kroner med dagens kurs. Tror Danmark er en potensiell kjøper