Aksjer Korona

3. aug 2020.

Det er bare én person i verden som har økt formuen sin mer under koronapandemien enn Tesla-gründeren. Kommentar. 09.07.2020.

3. jul 2020.

Koronaviruset er ikke under kontroll, det gjør at DNBs eksperter fortsatt er undervektet aksjer og overvekt i kredittobligasjoner. Torje Gundersen i.

Dette er en kommentar. Det er skribentenes holdning som kommer til uttrykk. Ifølge Amy Webb, professor ved NYU, har vi lagt framtiden vår i hendene på ni teknologigiganter – fem amerikanske, Facebook,

– Første byggetrinn i Norge er godt i gang, og det er naturlig at vi nå begynner å se på neste steg hvor Salmon Evolution kan ekspandere. Dongwon er en viktig brikke i den prosessen, sier Roger Halseb.

Burr solgte aksjer for en verdi av mellom 628.000 og 1,7 millioner dollar, ifølge informasjon fra Senatet, gjengitt av nettsiden ProPublica.

Korona-sommarferie i Kina: På djupt vatn.

Gunnar Wilhelmsen har tidligere uttalt at han ikke visste om situasjonen om bord på «Roald Amundsen» da skipet la til havn i.

Corona-frykten gjør mange investorer nervøse. Mange aksjer er likevel positive på lang sikt, og det gir gode kjøpsmuligheter nå. Her er tre aksjer som er teknisk.

Sommerferien er over og myndighetene ser økende smittetallene for covid-19 flere steder i landet. Nå skal folk tilbake på.

En siste kategori aksjer som kan være utsatt er såkalte momentum-aksjer, som har steget mye den siste tiden. Når markedet surner, kan investorene, som har tjent mye på kort tid, bli fristet til å realisere gevinsten. Aksjer som Nel, Scatec Solar og Rec Silicon havner i denne kategorien.

Nå som korona infiserer krona, er det åpenbart at ens internasjonale kjøpekraft bevares best når man eier utenlandske aksjer i lokale valutaer. Kronen er historisk svak – og den siste svekkelsen har kommet i kjølvannet av korona.

Forbereder seg på at børsen skal snu: – Utfordringen er å finne hvilke aksjer som vil gå mest. Oslo Børs er inne i det største fallet siden finanskrisen. Forvalterne i Sissener-fondet Canopus tror markedet kan nå bunnen i løpet av fire til seks uker. I verste fall kan markedet falle 30 prosent til, mener sjefstrateg Peter Hermanrud.

Skattefri fordel ved kjøp av aksjer mv i arbeidsgiverselskapet. Beløpet økes fra 3000 til 5000 kroner. Se mer informasjon. Firmabil under permittering – skatteplikt, trekkplikt og rapporteringsplikt. Firmabil kan, på grunn av koronasituasjonen, stå parkert hjemme hos den ansatte under permittering, uten at den ansatte fordelsbeskattes.

Farene ved å hoppe inn og ut av aksjer. Utfordringen med å hoppe inn og ut av aksjer og aksjefond er at man ofte klarer å hoppe ut, men man blir sittende på gjerdet for lenge. Noe som gjør at man kanskje sparer litt av nedturen, men samtidig sitter man på sidelinjen under det meste av den påfølgende oppturen.