Aksjer Kurs

Konsernsjef Tommy Torvanger i Nergård jobbet med børsnotering i åtte måneder og er overrasket over at ingen utenfra avslørte.

Løsriv deg fra flokken. Det er ikke noe tvil om at flertallet av investorer løper mot teknologi- og ESG-aksjer om dagen. Men det kan også lønne seg å se en annen vei.

Oppdaterte aksjekurser fra Oslo Børs. Ingen norsk avis dekker børsnyheter og finansbransjen tettere og bredere enn Finansavisen.

Styret i akvakulturselskapet Endúr har besluttet å utstede 3.333.332 nye aksjer til kurs 1,50 kroner pr aksje for oppgjør av aksjonærlån på totalt fem millioner.

Rabatt Aksjer Ansatte Aksjer Med Potensiale Jürgen Klopp står overfor store utfordringer når han nå må klare seg uten Virgil van Dijk. TV 2s fotballeksperter tror man. Det er svært viktig å forstå risikoen når man skal handle med derivater og CFD-er . Daytrading og aktiv trading er en form for aksjehandel hvor kjøp og salg ligger. Når

.

hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer. OK. Verdipapirer. Shareville. Tilbake. Aksjer · Fond .

Norges største nettavis for økonomi og næringsliv. E24 gir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med de ferskeste nyhetene fra felter som IT, ledelse, bil og personlig økonomi.

Kurset har fokus på verdivurdering av aksjer, med mål å slå børsen over tid. Dette kurset er for deg som ønsker å ta i bruk flere verktøy enn magefølelse og «gode tips». For nybegynnere kan det å investere i aksjemarkedet være en forvirrende og overveldende affære.

1. okt 2020.

Like etter at Børsen stengte offentliggjorde selskapet at Tycoon Industrier har kjøpt nesten 1,6 millioner aksjer og eier syv prosent av Goodtech.

Asbjørn Reinkind (60) fra Stadsbygd gjorde rakettkarriere i norsk næringsliv og vet trolig mer om hva som er i suppen rundt.

59,58 mill. Antall aksjer utstedt, 595 773 680. Pålydende, 0,10. Kursinformasjon.