Aksjer Multiconsult

Stiftelsen Multiconsult ble etablert i 1974, i forkant av opprettelsen av Multiconsult AS. Bakgrunnen for opprettelsen av Stiftelsen var et ønske om å etablere en langsiktig, upersonlig eier som kunne sikre videreføring av selskapet over generasjonsskifter, samt å bidra til å utvikle Multiconsult til et flerfaglig, ledende rådgivende ingeniørselskap.

20. des 2016.

Asplan Viak blir eneeier av Norplan etter å ha kommet til enighet med Multiconsult om overtakelse av deres aksjer i selskapet. Avtalen trer i.

4. nov 2018.

Av selskaper som betaler deler av honoraret i aksjer trekker Kapital frem Borregaard, Orkla, Multiconsult og Veidekke. I Borregaard har de en.

Kjöpe Aksjer Yara 1. jul 2019. Privatpersoner har derimot brukt tiden på å kjøpe enormt med aksjer. Yara topper salgslisten, med et nettosalg på 51 millioner kroner. 15. okt 2019. Tilbakekjøp av aksjer er når et selskap bruker resultatet sitt til å kjøpe. slik som f. eks Norsk Hydro eller Yara, vil tilbakekjøp være en enkel. 2 dager

Studere salg. Norge vs test dab radio mit cd player danmark finale. Aksjer daglig leder. Billige priser printere. Rabattement de nappe en anglais. Eie aksjer.

Multiconsult har kjøpt 157.184 av sine egne aksjer til en gjennomsnittlig kurs på 64 kroner per aksje, opplyses det om i en børsmelding mandag morgen. Kjøpet er gjennomført i henhold til selskapets tilbakekjøpsprogram som ble kunngjort på torsdag. Tilbakekjøpsprogrammet ble stemt under selskapets generalforsamling tidligere i år.

17. aug 2017.

Selskapene signerte mandag 10. juli aksjekjøpsavtalen. Oppgjøret vil være en kombinasjon av kontanter og Multiconsult-aksjer. Gjennomføring.

Stiftelsen Multiconsult som største aksjonær i Multiconsult ASA tok initiativet før sommeren i år til å selge aksjer til selskapet for bruk i aksjekjøpsprogrammet for ansatte, som er gjennomført i november i år. Avtalen omfattet salg av opp til maksimalt 550 000 aksjer ved ferdigstillelse av tegningsperioden for programmet i november 2016.

11. jun 2017.

Selskapet jeg har kjøpt aksjer i er Multiconsult. Jeg synes det er greit å sammenligne med et lignende selskap på Oslo Børs (det er vel bare de.

Aksjer OpplÊring Hvordan Kjøpe Aksjer Danske Bank I den nevnte oversikten fra Finansavisen har Storebrand, Pareto og Danske Bank færrest fond å velge mellom. – Hos oss finner ikke kundene flest fond, men de skal finne de beste fondene. Vi har valgt å gjøre aksjesparekonto så enkel som mulig for kundene, og har tatt noen svært bevisste

11. des 2017.

.

som er eid av Else Marie Mustad Astrup og Ebbe Carl Axel Astrup, solgt alle sine 134.700 Multiconsult-aksjer, melder Dagens Næringsliv.

Stiftelsen Multiconsult og andre aksjonærer vil selge totalt 10.600.000 aksjer. I tillegg har de finansielle tilretteleggerne tildelt 1.590.000 aksjer som en overtildeling. Det ble ikke utstedt noen nye aksjer i forbindelse med børsnoteringen.