Aksjer Nordea

Aksjekurs Statoil Aksjer Oljefondet Gruveselskapet Rana Gruber har gjennomført salget av 18,7 millioner eksisterende aksjer før noteringen på Euronext Growth, som er ventet å skje 26. februar. Strategien til Oljefondet innebærer altså å handle aksjer med en sterk posisjon på markedet, som igjen medfører mindre risiko. Vi skal derfor ta utgangspunkt i et av Oljefondets største investeringer

1. Søk etter “Nordea” Øverst i plattformen vil du se et søkefelt. Her kan du søke på det investeringsobjektet du ønsker å investere i. Dersom du ønsker å handle aksjer i Nordea, søker du enkelt på “Nordea” i dette feltet. Da vil du få opp et lignende bilde som du ser til høyre. 2. Klikk på “Handle”

Logg inn Nettbank Privat – Nordea Vi krever at JavaScript er aktivert for at våre nettsider skal virke. Se instruksjon for hvordan du aktiverer JavaScript i nettleseren din .

De har nesten 6,1 millioner i snittlønn, men hvor mye fikk den enkelte av toppsjefene utbetalt for å lede ett av Norges 100 største selskaper? Sjekk vår oversikt.

All informasjon om Nordea Stabile Aksjer Global Etisk: Beholdning, utvikling, risiko og rangering. Sammenlign over 600 fond hos Nordnet. Bli kunde og handle i dag.

Talk with Nordea Private Banking er et digitalt magasin og en publikasjon for Private Banking-kunder i Nordea Bank Abp, filial i Norge. Publikasjonen gir ikke et fullstendig bilde av egenskapene eller risikoene knyttet til ulike produkter og tjenester. Informasjonen i publikasjonen er ikke ment som et råd om å investere.