Aksjer Norge Bors E24 No

17 rader  · Se hvordan den norske børsen utvikles. Nyheter, hva som skjer i dag, dagens vinnere.

180 rader  · Norges største nettavis for økonomi og næringsliv. E24 gir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med de ferskeste nyhetene fra felter som IT, ledelse, bil og personlig økonomi.

Varner-familiens investeringsselskap hadde inntekter på 151,3 millioner i 2019, ifølge årsrapporten. Året før viste posten i.

I den svenske podkasten Sommar i P1 sier milliardær Johan H. Andresen at salg av cannabis på Systembolaget bør testes ut,

Aksjekursene har trukket oppover gjennom sommeren, drevet av normaliseringstegn i økonomien, lysere utsikter for.

Aksje-NM er Norges største aksjekonkurransen. Her får du 100.000 fiktive kroner å handle for i kampen om å bli Norges nye aksjekonge. Reglene er enkle: Den.

Aksjer App Iphone Salg av 1.000 aksjer i Equinor for kr. 137,45 pr. stk. = 137.450 kroner. Selv om kursene er uendret, sitter man igjen med 100 kroner mindre på grunn av «spread-kostnaden» Ved mindre likvide aksjer vil det normalt være en større differanse mellom kjøp og salg, og dermed også en høyere kostnad for kjøper. Best-ordre og

I E24 Aksjelive kan du følge alle markedets store.

MENY. SpareBank 1 Nord-Norge–Intradag-1 uke 4,37% 3 mnd 8,77% 1 år 8.

Logg inn for å følge dine aksjer.

E24 har ikke lykkes å få kontakt med Hofstad etter aksjonærlistene kom mandag. Det er ikke kjent når aksjene ble kjøpt i fjor og heller ikke om det er blitt solgt og/eller kjøpt aksjer gjennom året, hverken blant de som var i porteføljen ved årsskiftet eller andre, og det blir derfor unøyaktig å regne på hva slags avkastning fjoråret ga den unge aksjehandleren.

Norwegian falt bratt første børsdag etter at 905 millioner aksjer ble frigitt. Aksjen endte ned 14,6 prosent mandag.

Oslo Børs opp over ti prosent på en uke: – Tegn på at realitetene ikke har sunket helt inn. Kraftige tiltak fra sentralbankene og fond som kjøper aksjer har bidratt til oppgangen den siste uken, tror eksperter.

Selskapet omsatte for 88,9 milliarder dollar i andre kvartal, noe som er 40 prosent mer enn samme periode i fjor. Amazon slapp kvartalsresultatene sine sent torsdag kveld. Tallene viser at selskapet o.

I løpet av sommermånedene juni, juli og august i år økte Airbnb-utleie i Norge med 22 prosent målt mot året før. Totalt ble det solgt litt over 2,2 millioner.

2 dager siden  · Det er en flat utvikling for Hovedindeksen mandag ettermiddag, etter en positiv start på handelsdagen. Mandagens store nyhet er at Equinor-sjef Eldar Sætre går av etter seks år i sjefsstolen. Han forlater stillingen 2. november, og vil bli.

2 dager siden · Det er en flat utvikling for Hovedindeksen mandag ettermiddag, etter en positiv start på handelsdagen. Mandagens store nyhet er at Equinor-sjef Eldar Sætre går av etter seks år i sjefsstolen. Han forlater stillingen 2. november, og vil bli etterfulgt av konserndirektør for teknologi, prosjekter.

Oppdaterte aksjekurser fra Oslo Børs. Ingen norsk avis dekker børsnyheter og finansbransjen tettere og bredere enn Finansavisen.

I E24 Aksjelive kan du følge alle markedets store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

07.08.2020  · Aksjer. Stein (39) startet eget investeringsselskap: – Noe jeg har tenkt på i mange år. 06.08.20. Nettgigantene.

[email protected]. Vi arbeider etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk og Redaktørplakaten. Kurser er levert av Oslo Børs, Oslo Market.