Aksjer Oslo Börs

Oslo Børs tilbyr sanntidskurser på SMS, og en rekke ulike varslinger for aksjer, indekser og fond. Les mer om SMS-tjenester. Migrasjonen til Optiq® På Delta-sidene finner du informasjon om endringene som innføres i forbindelse med migrasjonen til Optiq®. Les mer på Delta-sidene

Indeksfond Skandiabanken Her om dagen kom det en e-post fra Skandiabanken der de opplyser meg om at forvalteren av dette fond innfører et kjøpsgebyr på 3%. Dette gjør de tydeligvis. 16. mai 2017. Nordea og Danske Bank har indeksfond i sortimentet, men plasserer. salgstall for Skandiabanken, hvor 17 av 470 fond er indeksfond. Hva Er Etf Aksjer

15. jun 2018.

Det har også vært en god utvikling i selskaper som Prosafe, DOF, Aker Solutions og BW Offshore. Kursutvikling norske oljeserviceaksjer. Selskap.

Oppdaterte aksjekurser fra Oslo Børs, OSEBX, samt nøkkeltall og historisk utvikling for alle børsnoterte selskap.

En student ved Universitetet i Bergen har fått påvist smitte av koronaviruset. Resten av faddergruppa er satt i karantene.

Norwegian falt med 7,7 prosent og ble omsatt for 60,9 millioner kroner. Totalt ble det omsatt aksjer for 3,79 milliarder.

Sommeren er snart over. Det har snart gått et halvt år siden Koronaviruset virkelig ble satt på dagsorden på verdens børser. Oslo Børs er fremdeles 10 prosent lavere enn den var før Koronaviruset fikk markedet til å falle kraftig i mars. Det amerikanske markedet har omtrent tatt tilbake alt tapt terreng siden den gang. Pexip [.

]

De nye aksjene som tas opp til midlertidig handel på Merkur Market har en annet ISIN og ticker sammenlignet med selskapets aksjer som er notert på Oslo Børs.

23. feb 2020.

På Oslo Børs er det et fåtall slike «grønne» aksjer. Dette har resultert i mange kjøpere har konkurrert om å kjøpe et relativt få antall aksjer og.

28. des 2018.

Euronext har sikret seg aksjemajoriteten i Oslo Børs. Det melder Oslo.

aksjer, mens 5,1 prosent er oppkjøp av nærmere 2,2 millioner aksjer.

Pengene er ment å hjelpe hardt pressede kunstnere som har slitt i koronakrisen. Stipendene tildeles i deler på maks 70.000.

SpareBank 1 SR-Bank: Erverv av egne aksjer som ledd i konsernets spareprogram for ansatte 10.8.2020, 16:26 · Oslo Børs OSLO BØRS – CLOSING PRICES OBX FUTURES

Privacy Policy · Terms and conditions. Contact. Revierstredet 3, Postboks 1187 Sentrum 0107 Oslo. Phone: +47 22 93 98 74. Email: ssr@finanstilsynet.no.