Aksjer På Selvangivelsen

Hovedindeksen stiger 0,29 prosent til 857,14 poeng etter rundt seks minutters handel. Mandagens store nyhet er at.

På førstesiden av skjemaet som har overskriften «Aksjer og egenkapitalbevis 2010 – Forenklet» vil det stå fire bokser: Skattepliktig gevinst, Fradragsberettiget tap, Skattepliktig utbytte og Likningsverdi. Her summeres tallene for alle dine aksjer. På de neste sidene av oppgaven kommer mer detaljerte opplysninger for hver av aksjene.

Dette gjelder både renter på hovedstol og renter som er påløpt på inkassosalær og andre inndrivelseskostnader. Det er betalingsdato som avgjør når du kan føre forsinkelsesrenter til fradrag. Husk å trekke i fra betalte inkassorenter på selvangivelsen!

Sanntidskurser på SMS. Oslo Børs tilbyr sanntidskurser på SMS, og en rekke ulike varslinger for aksjer, indekser og fond. Les mer om SMS-tjenester. Migrasjonen til Optiq® På Delta-sidene finner du informasjon om endringene som innføres i forbindelse med migrasjonen til Optiq®. Les mer på Delta-sidene

Selvangivelsen – utfylling Sluttkurser ved årsslutt Unoterte aksjer (NOTC) Valutakurser Vekting av indekser VPS-konto . Aksjefond Under menyvalget Kurser og marked finnes informasjon om fond. Du finner dessuten mer informasjon om fond og fondsstatistikk på hjemmesidene til Verdipapirfondenes forening. Aksjonærutskrifter

I kurslistene våre kan du sortere aksjer på 19 ulike markeder i 8 land. Du finner også en oversikt over unoterte aksjer. For hver aksje ser du mer om kursutvikling, avkastning og viktige nøkkeltall. Hvis du er ute etter aksjer med høyt utbytte, lavest P/E eller best avkastning den siste uken kan du studere nøkkeltallene til aksjene.

Sommerferien er over og myndighetene ser økende smittetallene for covid-19 flere steder i landet. Nå skal folk tilbake på.

Dolphin Management AS, et selskap kontrollert av styremedlem i XXL Øivind Lønnestad Tidemandsen, har i dag solgt 555.956.

I oppdateringer fra ABG Sundal Collier og Fearnley Securities onsdag fremgår det at meglerhusene ser vesentlig oppside for.