Aksjer Rcl

I februar solgte Awilhelmsen 4,8 millioner RCL-aksjer for å kjøpe skipsreder Gjert Wilhelmsens datter Margaret Boel Garmann ut av det felleseide familieselskapet. Det bragte eierandelen i cruiserederiet ned fra 14 til dagens 12 prosent.

Aksjer Lufthansa 22. mar 2019. . mener Norwegian-aksjen får ufortjent mye juling, og hamstrer aksjer. var aktuelt for IAG og Lufthansa å kjøpe Norwegian på 300 kroner, Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg. Med abonnement hos Investtech får du analyser og anbefalinger på alle aksjer, sorteringsmuligheter og aksjeutvelgelse. Du får tilgang til Investtechs unike

(RCL.OL) Royal Caribbean Cruises Ltd.

Gå long eller short på over 16 000 aksjer og få større fleksibilitet med direct market access og direktekjøp av aksjer.

Få siste nytt om aksjekursene til RCL på MSN Økonomi. Gå i dybden med interaktive grafer og få viktig bakgrunnsinformasjon om Royal Caribbean Cruises Ltd.

Aksjer Utbytte 22. mar 2019. . mener Norwegian-aksjen får ufortjent mye juling, og hamstrer aksjer. var aktuelt for IAG og Lufthansa å kjøpe Norwegian på 300 kroner, Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg. Med abonnement hos Investtech får du analyser og anbefalinger på alle aksjer, sorteringsmuligheter og aksjeutvelgelse. Du får tilgang til Investtechs unike

Mens det daglig ble omsatt over 420.000 aksjer i RCL over Oslo Børs i fjerde kvartal i 2003, falt volumet til kun 167.000 aksjer i snitt i siste kvartal i fjor. Det er et fall på over 60 prosent.