Aksjer Sbanken

Sbanken la fredag morgen frem resultater for første kvartal. Banken fikk tap på lån på 51 millioner kroner i første kvartal, opp fra 22,9 millioner i samme kvartal i fjor.

17.07.2020 · Sbanken tilbyr aksjekjøpsprogram for ledelsen og styret hvor aksjene i programmet tilbys med 20 prosent rabatt og treårig bindingstid, det fremgår av en børsmelding fredag. Aksjene vil bli ervervet i henhold til gjeldende verdipapirlovning og Oslo Børs regelverk. Sbanken kunne onsdag rapportere.

Sbanken er en bank med mulighet for handel i finansinstrumenter som aksjer, fond og mer. Oppdaterte priser finner man på hjemmesiden. Banken eies av.

Hos oss kan du handle på i alt 16 børser i 14 land. Utenlandske Aksjer, Unoterte aksjer. Private Equity er eksponering mot det unoterte markedet og kjennetegnes .

I nettbanken. Du kan handle aksjer ved å logge deg inn i nettbanken. Du fyller inn nødvendig informasjon og mottar en bekreftelse på e-post når.

Omtale om Sbanken: Ingen tilgang til aksjer før ca 09:10 +/-.

. – Omtale av Daytrader. Les hva 578 andre mener om Sbanken og del dine egne erfaringer med banken på Bytt.no.

I april 2000 ble Skandiabanken lansert som den første rene nettbanken i Norge. Den 6. november 2017 endret banken navn til Sbanken. I dag tilbyr banken et stort utvalg av finansielle produkter og tjenester til enkeltpersoner og husstander i Norge innen betalings- og korttjenester, innskuddsbasert sparing, investeringsprodukter, langsiktige og kortsiktige lån.