Aksjer Sparing

5. jul 2020.

Kameratene startet forsiktig å spare i aksjer ved å få foreldrene til å opprette aksjesparekonto i banken da de var 16 år gamle. Ludvig W. Bostad (.

Sparing til førtidspensjon er egentlig bare ordinær sparing, der tidshorisonten er kortere enn den er til pensjonsalderen. Innholdet på temaet sparing. Du finner også en rekke «spareord» som hører til under sparing i Smarte Pengers Økonomileksikon. Hvis du vil søke etter stikkord, kan du gå inn på innholdsoversikten.

Aksjesparekontoen gjør det mulig å kjøpe og selge aksjer og fond, uten å betale skatt. Det skjer først når man velger å ta ut gevinsten fra kontoen. For utsatt skatt.

Kjøpe aksjer eller spare i aksjefond? Å kjøpe aksjer i aksjetjenesten er for deg som er komfortabel med å kjøpe og selge aksjer på egenhånd. For deg som er ute etter å spare langsiktig i aksjemarkedet er sparing i aksjefond kanskje det riktige for deg.

Har planer om å starte langsiktig sparing i aksjer eller aksjefond. Vil ha frihet til å ta ut pengene du satte inn uten å betale skatt. Vil kjøpe og selge aksjer, aksjefond og egenkapitalbevis skattefritt. Du betaler først skatt når gevinsten tas ut av kontoen. Har aksjer, aksjefond eller egenkapitalbevis, og vil samle alt på ett sted.

Aksjesparekonto er en fleksibel og skattegunstig konto for langsiktig sparing og investering i aksjer og fond, og vi ønsker å ha et av markedets beste tilbud på.