Aksjer Veidekke

Kjöp Apple Aksjer Norges største nettavis for økonomi og næringsliv. E24 gir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med de ferskeste nyhetene fra felter som IT, ledelse, bil og personlig økonomi. En aksjesparekonto er en konto hvor du kan kjøpe og selge aksjer og aksjefond skattefritt. Gevinster blir ikke

Investorsider for Veidekke ASA. Finansiell informasjon, rapporter og presentasjoner, Veidekke-aksjen, børsmeldinger, foretaksstyring.

Veidekke ASA – Veidekke er et av Skandinavias ledende entreprenør- og eiendomsselskaper. Selskapet har ca. 8 600 ansatte i Skandinavia, og har en spredt eierstruktur med hovedvekt på institusjonelle eiere.

Konserndirektør Lars Erik Lund i Veidekke har kjøpt 10.000 aksjer i Veidekke, ifølge en børsmelding. Aksjene ble kjøpt til en kurs på 95,50 kroner per aksje.

Investorsider for Veidekke ASA. Finansiell informasjon, rapporter og presentasjoner, Veidekke-aksjen, børsmeldinger, foretaksstyring.

Få siste nytt om aksjekursene til VEI på MSN Økonomi. Gå i dybden med interaktive grafer og få viktig bakgrunnsinformasjon om Veidekke ASA.

Veidekke ASA – Veidekke er et av Skandinavias ledende entreprenør- og eiendomsselskaper. Selskapet har ca.

Sektor, Industri. Antall aksjer, 134956267.

Veidekke Infrastruktur. Søknadsfrist 30. august 2020 Når kan du begynne? Etter avtale. Søk jobb som Kontraktsleder Sør-Salten . Kvalitet for oss og våre kunder.