Aksjer Xxl

Bruk av informasjonskapsler (cookies). For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider.

7. jul 2020.

For å styrke finansene hentet XXL i mai inn 400 millioner kroner i friske midler gjennom å utstede 80 millioner nye aksjer. Tegningskursen i.

XXL-aksjen stuper mandag til nye bunnivåer, aksjen er ned 24 prosent på nyåret.

Johannesen sier at totalt nettokjøpte kundene XXL aksjer fredag for 8,6 millioner kroner.

Dolphin Management AS, et selskap kontrollert av styremedlem i XXL Øivind Lønnestad Tidemandsen, har i dag solgt 555.956.

DNB Markets gjør en endring i den ukentlige porteføljen med anbefalte aksjer. Bakkafrost går ut, mens Mowi går inn.  «Mowi.

Fiktive porteføljer · Selskapsmeldinger · Nyhetsvarsler · Brukerprofil · English · Logg ut · Logg inn. Du er her: Kurser og markedAksjer Kursoversikt. XXL.

16.07.2020 · XXL, som leverte kraftig omsetningsvekst i kvartalet, er opp 2,14 prosent. Det betyr at aksjen har hentet seg inn betydelig etter å på det meste ha falt syv prosent. Telenor, som i dag tidlig presenterte svakere kvartalsresultater enn ventet, er ned 3,03 prosent.

Realtidskurser på aksjer fra Oslo Børs. Som abonnent på E24+ får du tilgang til realtidskurser på Oslo Børs. Aktiver her. XXL. –. Intradag- 1 uke-5,28% 3 mnd101 .

søndag 19. juli 2020 Søndagens aksjetips Det ble en sterk uke og det kan ha blitt staket ut en ny kurs mot all-time high igjen på Oslo Børs.

Antall aksjer, -. Om selskapet, XXL er en ledende sportskjede med varehus og e- commerce i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Østerrike. XXL er den kjeden.

Handelsdagen på de største europeiske børsene startet med forsiktig oppgang onsdag, og utviklet etterhvert seg etterhvert til en stødig oppgang, hvor samleindeksen Stoxx 600 endte opp 1,10 prosent. Sa.

Hos XXL har vi nemlig et stort utvalg av sykler til dame, herre og barn fra kjente merkevarer som Scott, White, Merida, DBS, m.m. til lave priser. Det skal være enkelt å handle sykkel på nett hos XXL og derfor har vi lagd en videoguide til hvordan du monterer sammen sykkelen din når du mottar den.

Tar sjansen på XXL.

men med denne sammensetningen av aksjer unngår vi en dårlig måned relativt til markedet hvis oppgangen i markedet fortsetter.