Aksjeråd

På denne siden har vi samlet en del universelle aksjeråd for dem som ønsker å begynne å spare eller investere i aksjer for første gang. Foruten disse rådene anbefaler vi at du leser artikkelseriene om hva som påvirker aksjekursen, da disse påvirkningsforholdene er noe du alltid må ha i bakhodet når du skal vurdere å invester i en aksje.

15. aug 2019.

Kjendisinvestor og milliardær Øystein Stray Spetalen henviser til SVs partileder for råd i det urolige markedet. – Hele min portefølje består av.

Nyheter og innsikten du trenger om bevegelsene på verdens børser. Ingen norsk avis dekker børsnyheter og finansbransjen tettere og bredere enn Finansavisen.

Hva Koster Det å Kjøpe Aksjer Da koster en aksje 100 kroner. La oss si at det går bra, og markedet verdsetter selskapet dobbelt så høyt om et år, til 500 milliarder kroner. Da vil en aksje være verdt 200 kr. Det betyr om at du for eksempel kjøper 100 aksjer i dag, til 10.000 kr, så vil du da kunne

9. jun 2019.

Jeg var på Investordagen 2018. Det var en god dag med mange gode innlegg, dyktige foredragsholdere, interessante paneldebatter, god.

21. apr 2004.

FRØYA: Uføre- pensjonist Jan Otto Flåhammer (53) føler seg flådd av Nordea. De 3,9 millionene han vant i Lotto er tapt på dårlige aksjeråd.

SpareBank 1 SR-Bank Markets er det største verdipapirforetaket utenfor Oslo, med god kjennskap og kontakt med lokalt næringsliv, samt lokalt investormiljø.

15. okt 2012.

Som nybegynner i aksjemarkedet, kan det virke svært komplisert å skulle plassere sparepengene andre steder enn i en sparekonto i banken.

Aksjer Kahoot Da koster en aksje 100 kroner. La oss si at det går bra, og markedet verdsetter selskapet dobbelt så høyt om et år, til 500 milliarder kroner. Da vil en aksje være verdt 200 kr. Det betyr om at du for eksempel kjøper 100 aksjer i dag, til 10.000 kr, så vil du da kunne