Aksjesparekonto

Den påtroppende oljefondsjefen Nicolai Tangens investeringer i såkalte skatteparadiserer får skarp kritikk fra venstresiden i.

Klp.no Pensjon På Min side hos KLP (Kommunal Landspensjonskasse) kan du beregne pensjone din og se dine pensjonsutbetalinger, se private forsikringer og finne alt om ditt. Alle som jobber i stat og kommune har pensjon på jobben. Fra 1.1.2020 gjelder ny ordning for offentlig tjenestepensjon for alle som er født i 1963 eller senere. De som er

Aksjesparekonto er en konto for deg som vil spare i aksjer og fond. En god og langsiktig sparemåte med utsatt skatt på gevinsten. Kontoen er gratis å opprette.

15. jul 2020.

På en aksjesparekonto kan du ha forskjellige typer spareprodukter uten at du betaler skatt ved realisasjon innenfor kontoen.

Aksjesparekonto gjør det det enklere og mer gunstig for deg å spare i aksjer og aksjefond. Her kan du kjøpe og selge aksjer og aksjefond uten å betale skatt på.

Omregistrering Campingvogn 30. okt 2007. Skal du anskaffe varehenger eller campingvogn på bruktmarkedet, er det. kostnadene staten faktisk har knyttet til omregistrering av kjøretøyet. Slutseddel til bil, MC og campingvogn. En slutseddel skal i følge SKAT indeholde følgende: dato for salg. Klp.no Pensjon På Min side hos KLP (Kommunal Landspensjonskasse) kan du beregne pensjone din og se

En aksjesparekonto er en konto hvor du kan kjøpe og selge aksjer og aksjefond skattefritt. Gevinster blir ikke skattlagt og det gis ikke fradrag for tap så lenge.

Med Aksjesparekonto samler du enkelt dine fremtidige investeringer aksjer og aksjefond. Du får utsatt skatt på gevinst og utbytter, noe som vil gjøre at du kan ha .