Boliglånsrente

Danske Bank tilbyr nå boliglånsrente fra 1,30 prosent. Tilbudet gjelder for produktet Boliglån Ung for de som er medlem av Akademikerne. – Det er så vidt jeg vet det beste tilbudet akkurat nå.

Du får en gunstig boliglånsrente. Søk nå og få svar innen kort tid. Kalkulatoren krever javascript for å fungere. Beregn pris på boliglån for unge.

Eidsberg Bank 25. nov 2019. Eidsberg Sparebank er en vital, offensiv bedrift som har vært i virksomhet i hele 171 år. Banken har en interessant historie. Les gjerne følgende. I Eidsberg Sparebank er det ingen eiere som tar ut utbytte, men pengene brukes til å bygge en bedre og solid bank for våre kunder, samt bidrag til

NB! Nye renter vil bli lagt ut ca den 6. i hver måned. Ønsker du å benytte deg av fastrentetilbudet for september må avtalen være mottatt i Husbanken innen 24.

Flytt boliglånet til Bulder og få et av Norges rimeligste lån, med automatisk rentekutt og full gebyrfrihet. Vi finner verdien på boligen din for deg.

– Vi setter ned renten på boliglån med inntil 0,35 prosentpoeng for nye og eksisterende kunder. Usikkerheten er nå stor i markedet. Det betyr at bankene fortsatt betaler en høyere pris for sine lån i markedet enn for få dager siden, til tross for kuttet fra sentralbanken. sier Ingjerd Blekeli Spiten, leder for personmarkedet i DNB i en melding.

Premium Forsikring Leiebil fra Europcar. Reduser din egenandel til 0,- med Premium Forsikring. If hjelper deg med å velge riktig forsikring. Sjekk pris på forsikring hos Nordens største forsikringsselskap. Lånekassen Kalkulator Nedbetaling Husk at stipend og lån fra lånekassen også blir skrevet som en inntekt hos. Gå så inn på en boligkalkulator, og juster litt på rentene

Som medlem med boliglån i Gjensidige Bank kan du få en ekstra lav boliglånsrente. Du må være aktiv kunde i banken og ha egenkapital på over 50 %.

19. mai 2020.

Beste boliglånsrente langt nede på 1-tallet. Har du god sikkerhet eller er medlem i LO, Akademikerne eller Juristforbundet? Da kan du få.