Bsu Sparebanken Vest

19. mar 2018.

GIR RÅD: Marianne Frønsdal, forbrukerøkonom i Sparebanken Vest.

besteforeldre kan selvsagt gi en pengegave inn på barnas BSU-konto.

BSU kan brukes til kjøp av bolig eller til nedbetaling av lån på bolig, og er et svært gunstig spareprodukt som gjør veien til egen bolig kortere. Du kan spare med BSU til og med det året du fyller 33 år. Du binder deg ikke til fast sparing. Du får bankens beste rente på innskudd.

Det skriver lufthavnsjef, Tor Hånde i en pressemelding. Blant avgangene som settes opp er morgenflyet med SAS fra Ålesund til.

Ved børsslutt er aksjen ned 4,98 prosent. Sparebanken Vest henter seg inn etter en nedgang på tre prosent ved åpning og endte.

Lånerente Oversikt Før man vurderer alternativer til et lån uten sikkerhet er det viktig å skaffe seg en oversikt over både fordeler og ulemper som følger med denne typen lån. Oversikt over prisar, renter og gebyr. For bedriftar sjå nederst på sida. Ved å benytte en lånekalkulator kan du enkelt få en oversikt over alle kostnader knyttet

29. apr 2015.

Har du spart på BSU? 7 av 10 unge mellom 18 og 33 år i Sparebanken Vest har en slik konto. Sjekk at du har fått riktig skattefradrag. Sparte du.

BSU er unntaket. Pengene i BSU-kontoen er sikret av Bankenes sikringsfond. Det betyr at selv om banken går konkurs, får du tilbake hver eneste krone. Avkastningen blir høy på grunn av skattelette, selv med dagens lave BSU-rente: La oss si at renten på BSU-kontoen er på 3,5 % og at du setter inn 25.000 kroner.

Sparebanken Vest: Avdragsfrie lån til personkunder har falt med 12 milliarder . Andelen avdragsfrie lån til personmarkedet har falt fra 14 til 2 milliarder kroner, og to-tredjedeler av kundene som har søkt om avdragsfrihet som følge av permittering er nå tilbake i jobb.

Sparebanken Møre melder om et kvartal med vekst og styrket solidaritet i en pressemelding. De legger imidlertid ikke skjul på.

Ifølge konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth er bankens tapsavsetning i kvartalet, på 143 millioner, for det meste i.

13 timer siden · Sparebanken Vest fikk et resultat på 611 millioner kroner før skatt i andre kvartal 2020, mot et resultat på 795 millioner i samme periode året før, ifølge b.

Sebastian har spart i BSU og har i tillegg fått god hjelp av foreldrene sine.

18. oktober er det igjen klart for Sparebanken Vest sitt lynkurs for unge boligkjøpere, .

[embedyt]//www.youtube.com/embed/[/embedyt]