Dagligbank

Tine Baastad Ludvigsen. Leder Dagligbank. Tel: +47 24 02 81 21. Mob.

Dette er banken med ekstra gode fordeler for OBOS-medlemmer, men alle kan bli kunde. Hos oss får du blant annet gode betingelser på lån, sparing og gratis ba.

Økt svindelaktivitet mot eldre! Det er registrert økt aktivitet på såkalt Olga-svindel. Svindlerne hevder de er fra banken og forsøker å hente ut koder, passord og sensitive opplysninger fra bankkunder over telefon.

30. mar 2020.

Det å bytte dagligbank er nok en «big deal» for mange. Folk vet det er penger å spare, men tror at det ikke er verdt innsatsen, sier Leikvoll, som.

.

og tilbyr blant annet sertifiseringsprogrammer for Rådgiver BM, Rådgiver PM, Dagligbank og Salgsledere. Eika Skolen bistår dessuten bankene som rådgiver.

Dokumentoversikt – Dagligbank . 2 E 10052 Fullmakt til å disponere konto – der retten må utøves av to eller flere disponenter – vedlegg F til kontoavtalen

Vennligst kontakt din dagligbank for mer informasjon om aktivering. Signering av låneavtale og opplasting av dokumenter. Vi sender deg en link til den e-.

For 20. gang kårer Norsk Familieøkonomi Norges beste bank, og i år ser vi at differansen mellom den beste og den dårligste banken er på hele 16 000 kroner.

Ledig stilling – vikariat dagligbank En av våre medarbeidere skal ut i fødselspermisjon og vi søker derfor kunderådgiver i 100% stilling.

Å betale skal ikke være vanskelig. Hos oss kan du betale via nettbank, i mobilbank, med bankkort eller kredittkort. Ta kontakt med oss, så finner vi den løsningen som passer best for deg.