Dnb Kalkulator Bolig

Leiegaranti bolig er et alternativ fra Söderberg & Partners til det tradisjonelle depositumet som sikkerhet ved private leieforhold.

Nesten 8 av 10 eier sin egen bolig, og ti prosent av husholdningene eier i tillegg en sekundærbolig, ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå. – Å eie noe håndfast som.

22. feb 2011.

Nå kan du selv se resultatet av boligmålingen du gjorde i høst. Med Skatteetatens nye kalkulator kan du sjekke hvor mye de mener din bolig er.

Salget av luksusboliger i Oslo-området går så det suser. Stadig flere har råd til å kjøpe boliger til over 15 millioner.

Vi gir deg gode økonomiske råd om skatt, bolig, forbrukerrettigheter, sparing og.

DNB Markets har troen på medvind for tørrlastrederiene inn mot høsten.

– Vi har akkurat avsluttet den beste måneden noensinne. Det har aldri sett så bra ut som nå, og vi har solgt nesten 30 boliger mer så langt i år sammenliknet med samme periode i fjor, sier Ole T. Albr.

Det går administrerende direktør i DNB Eiendom, Terje Buraas, til å sperre opp øynene, ifølge Finansavisen. – Alle.

Siden juni 2014 har prisene på Oslo-leiligheter under 30 kvadratmeter steget 67 prosent, mot 52 prosent oppgang for en.

12. okt 2016.

Boligsalg og samlivsbrudd: – Ofte har ingen av partene råd til å eie.

DNB Eiendom opplyser til ABC Nyheter at deres eiendomsmeglere.

Omregistrere Varebil Til Personbil – Vi har åtte elektriske biler, og fire-fem i bestilling. Det er for lite, sier Eirik Løvaas og napper ut ladekabelen på en. Lucid Air er en av mange utfordrere til Tesla. Nå melder selskapet at deres første modell, Lucid Air, skal lanseres 9. Statens Lånekasse Rente Det enorme veiprosjektet, som omfatter to tunneler i

– Vi opplever en ekstrem etterspørsel etter boliger. Det er veldig mange som nå ønsker å bytte bolig, og det tror jeg i stor.

Bilforsikring kalkulator. Få billigst bilforsikring med best vilkår ved å sammenligne forsikringsselskap. Enten du ønsker ansvarsforsikring, delkasko eller kasko.

Tirsdag ble 30 kvadratmeter på Torshov i Oslo solgt for 3.454.000 kroner, et par hundre tusen over prisantydning. Prisen var høy i utgangspunktet, og den voldsomme interessen var ikke ventet, fortelle.