Eidsberg Bank

25. nov 2019.

Eidsberg Sparebank er en vital, offensiv bedrift som har vært i virksomhet i hele 171 år. Banken har en interessant historie. Les gjerne følgende.

I Eidsberg Sparebank er det ingen eiere som tar ut utbytte, men pengene brukes til å bygge en bedre og solid bank for våre kunder, samt bidrag til å utvikle lokalsamfunnet, spesielt for barn og unge. Tusen takk for at du bryr deg og ønsker å bygge en bedre fremtid for både deg selv selv og andre sammen med oss!

Lånekassen Kalkulator Nedbetaling Husk at stipend og lån fra lånekassen også blir skrevet som en inntekt hos. Gå så inn på en boligkalkulator, og juster litt på rentene den oppgir slik at du får et. 75% av kjøpssummen på huset og resten av lånet med nedbetaling over 5 år. Beste Bilforsikring Administrasjonsgebyr Hvis du gjør mindre forseelser, slik

Om det er lengre nedetid i nettbanken til Eidsberg Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken.

Velg en av våre 14 banker for å gå videre. Velg en av bankene som tilbyr produktet for å gå videre. Velg en av våre 14 banker for å gå videre. Skriv inn ditt postnummer for å få forslag til bank eller velg i listen under.

7. okt 2019.

Styret i Eidsberg Sparbank har ansatt Glenn Haglund som ny administerende.

Dette er en bank med historie tilbake 1848 godt etablert og en.

Kjære kunder! Pga økt smitte av Covid-19 i Indre Østfold, oppfordrer vi nå alle våre kunder (spesielt i Indre Østfold) om å ringe oss på tlf 69 81 62 00 eller mail post@asbank.no før du planlegger turen til oss.

Premium Forsikring Leiebil fra Europcar. Reduser din egenandel til 0,- med Premium Forsikring. If hjelper deg med å velge riktig forsikring. Sjekk pris på forsikring hos Nordens største forsikringsselskap. Lånekassen Kalkulator Nedbetaling Husk at stipend og lån fra lånekassen også blir skrevet som en inntekt hos. Gå så inn på en boligkalkulator, og juster litt på rentene

18. mai 2020.

Banken er fornøyd med resultatet hittil i år, men forventer lavere utvikling i 2020. Styret mener banken er godt rustet til å en langvarig krise.

Eidsberg Sparebank – – Vurderingen 4.3 basert på 19 anmeldelser "Veldig bra bank. Har alltid vært kunde her og tenker ikke skifte ennå:)"