Etterlattepensjon Statens Pensjonskasse

Viggo Gabriel Borg Pedersen er universitetslektor ved Institutt for maskinteknikk og produksjon. Han tilhører høyrisikogruppa.

Renter Definisjon Rente – definisjon. Rente viser til godtgjørelsen en part betaler for å låne penger. For en trader kan renter være enten en kostnad eller en måte å oppnå gevinst. Sum renter og avdrag vil falle jevnt utover i låneperioden . Et serielån vil alltid gi en lavere totalsum enn et annuitetslån. Årsaken er ganske enkelt

I Norge er de aller fleste sikret en viss inntekt fra folketrygden (NAV) dersom de blir uføre over 50 prosent. Et medlem i Statens pensjonskasse har i tillegg ekstra sikkerhet dersom uføregraden er mellom 20 og 50 prosent. Det betyr mye hvis man får en varig skade som ikke gir uførepensjon gjennom NAV.

Forløperen for Statens pensjonskasse het Den almindelige Danske enkekasse (etablert 1775), som ble Den norske Enkekasse i 1814. Dette var en ordning som tvang embedsmennene til å betale inn penger til etterlattepensjon for ektefeller.

Som universitetslektor vil du hovedsakelig undervise, veilede, følge opp praksisbesøk, drive med eksamensrelatert arbeid og.

Pensjon fra Statens pensjonskasse er et viktig bidrag til din økonomi den dagen du slutter å jobbe, eller dersom noe uventet inntreffer. Her kan du lese mer om hvilke pensjonsfordeler et medlemskap hos oss inkluderer.

Vil du utvikle brukervennlige nettsider for Veterinærinstituttet? Veterinærinstituttet søker en faglig ambisiøs,

Storebrand Bank Login Nedbetalingsplan Lånekalkulatoren er gratis å bruke. Viser total kostnad på lånet, renter og gebyr, effektiv rente og nedbetalingsplan. Både annuitetslån og serielån. Hva Er Bilen Verdt 2018 Finner du drømmebilen din utenfor Norge har vi verktøyet du kan benytte for å. Tjenesten gir deg 7 dager på å finne riktig bil og optimal importavgift ved
Obos Banken Lån I kveld kan du vinne inntil 20 millioner! Det har vært en tøff vår og sommer for mange, spesielt for de som ble en del av. Boliglånsrenta er nært knyttet til nivået på styringsrenta. Når sentralbanken kutter i innskuddsrenta, følger bankene som. About us. OBOS har tilbudt spareprodukter til medlemmer helt siden selskapet ble etablert