Finansportalen Bsu

På Finansportalen kan du sammenligne prisene våre med andre banker. www. finansportalen.no.

BSU er den beste sparmåten for deg som er under 34 år. Du får vår beste sparerente, kan spare inntil 25.000 kroner i året og opp til 300.000 kroner totalt. I tillegg kan du få skattefordeler på inntil 5000 kroner.

Betingelser og regler for BSU-konto . Du kan spare til og med det året du fyller 33 år. Kontoen kan kun opprettes én gang. Det betyr at du ikke kan åpne en ny BSU-konto hvis du avslutter den du har. Det er heller ikke mulig å ha konto i flere banker samtidig, men har du BSU i en annen bank kan vi enkelt flytte den til Nordea.

Gruppelivsforsikring Staten Gruppelivsforsikring. Mange arbeidsplasser har gruppelivsforsikring. Dette er en type forsikring som gir familien din eller andre etterlatte en engangsutbetaling dersom du dør før pensjonsalder. Det er med andre ord en forsikring som gir en ekstra trygghet til dine nærmeste. Den kan være spesielt viktig hvis du er hovedforsørger av. . selv har fået den udbetalt;

.

gjelder fra første krone. BSU og BSU Pluss.

Sammenlign priser. Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.

BSU er et må-ha for unge mellom 18 og 33 år. Den høye renten og det gunstige skattefradraget gjør at du får en veldig god avkastning. Pengene må brukes til boligformål. Fordeler: 2,80 % rente fra første krone; 20 % skattefradrag på det du sparer hvert år (beløpet trekkes fra det beløpet du skal betale i skatt) Betingelser:

Spare i bank – priser. BSU – Boligsparing for unge.

Sammenlign priser. Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.