Finansportalen Sparing

Slette Studielån Dersom du er varig ute av stand til å betale gjelden din kan du søke om offentlig gjeldsordning. Betal det dyreste lånet først. – Andre lån som bil, bolig og studielån. Grunnskolelærer Mario Munoz Puertas har ikke god erfaring med den ordningen som allerede finnes for å slette studielån for enkelte. Går det annet å

Sparing til førtidspensjon er egentlig bare ordinær sparing, der tidshorisonten er kortere enn den er til pensjonsalderen. Innholdet på temaet sparing. Du finner også en rekke «spareord» som hører til under sparing i Smarte Pengers Økonomileksikon. Hvis du vil søke etter stikkord, kan du gå inn på innholdsoversikten.

Sparing Slik vokser sparepengene mest.

Ved å besøke finansportalen.no kan du klikke på hvert tilbud og sjekke detaljene knyttet til de ulike kontoene.

Finansportalen gjesteblogger om IPS og hva fordelene og ulempene er. Foto: iStock. Mange har jublet over den nye formen for individuell pensjons­sparing (IPS) som ble ved­tatt i for­bindelse med revidert nasjonal­budsjett, og som er til­gjengelig fra 1. november. Men hva er egentlig IPS?

Trygg sparing på konto. Innskuddene dine er garantert med inntil to millioner kroner i Bankenes Sikringsfond.Dersom bankinnskuddene skulle bli utilgjengelig ved at myndighetene for eksempel setter banken under offentlig administrasjon, slår garantien inn.

Klp Bilforsikring Finn beste og billigste bilforsikring. Lurer du på hva som er best av ansvarsforsikring, delkasko og kasko? Finn svaret på vanlige spørsmål om bilforsikring her, og få gode tilbud på forsikring til bilen. Innhent tilbud på bilforsikring fra 3 forsikringsselskaper som konkurrerer om å gi deg laveste pris. KLP, Norges største selskap innen livsforsikring, har

Indeksfond er helt vanlige aksjefond, men med svært lave kostnader. Indeksfond har som mål å følge verdiutviklingen i et referansemarked så nært og billig som mulig.

I kveld kan du vinne inntil 20 millioner! Det har vært en tøff vår og sommer for mange, spesielt for de som ble en del av.

Sparing. Tilbake Sparing. Handlekonto. Tilbake Handlekonto. Forsikring.

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.