Firma Konkurs Regler

Dette gjelder situasjoner hvor du har mottatt oppsigelse som følge av blant annet konkurs eller nedbemanning, og som har fylt 62 år, eller fyller 62 år i løpet av den ordinære oppsigelsestiden. Du må da søke om AFP innenfor det som er ordinær oppsigelsestid og oppfylle de øvrige vilkårene for AFP innenfor oppsigelsestiden.

Særlige regler for erhvervsgæld – gældssanering i konkurs. I 2005 blev der indført særlige regler for sanering af erhvervsmæssig gæld, hvis dette sker i forbindelse med en konkursbehandling. Disse regler er på en.

tli@ stormadvokatfirma.dk.

Konkurs. Seks konkurser i uke 32; Færre gikk konkurs i juli; Åtte konkurser i uke 31;.

Byggeindustrien arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god.

Det var Stavanger Malerservice AS som var i Stavanger tingrett og begjærte oppbud. Firmaet har holdt til på Madla og har hatt.

Det var Tasta Lakkering AS som tirsdag var i Stavanger tingrett og begjærte oppbud. Tasta Lakkering AS har holdt til på.

Dersom entreprenøren går konkurs under eller etter bygging av huset.

er det imidlertid ikke alle firmaer som har dette.

NRK arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Konkurs hjelp – Konkurs hjelp for firma – Informasjon konkurs hjelp – Oppbud. Oppbud – debitors egen begjæring om konkursbehandling. Den som ikke kan oppfylle sine forpliktelser etter hvert som de forfaller, kan begjære seg selv konkurs (oppbud).

[embedyt]//www.youtube.com/embed/[/embedyt]

LINDESNES: – Det handler om en gjeld på 4,8 millioner kroner, opplyser advokat Rune Kristen Stangeland som håndterer boet.

15. apr 2020.

For å sikre mer effektive regler om gjeldsforhandlinger har Stortinget vedtatt en.

Loven skal bidra til at selskaper som står i fare for konkurs som følge av.

Bull & Co Advokatfirma AS har vært en sentral premissleverandør og.

Både personer og firmaer som har varige betalingsproblemer, og hvor verdien av eiendelene ikke er tilstrekkelig til å dekke gjelden, kan erklæres konkurs. Dette formuleres gjerne slik at en må være insolvent for å bli slått konkurs.

KRISTIANSAND: Det sier sier advokat Øystein Vikstøl til Fædrelandsvennen. Han snakker om innehaveren av et transportfirma, et.

Betalinger I selvbetjeningsløsningen ”Mit betalingsoverblik” kan du se, om du skylder kommunen penge og få overblik over alle dine betalinger til kommunen. Betalinger og overføringer. Her finner du oversikt over ofte stilte spørsmål om betalinger og overføringer. Bla nedover siden eller klikk på en av lenkene for å komme til den kategorien du ønsker. Kontooverføring og

HVILKE REGLER GJELDER VED AVVIKLING ELLER KONKURS Når en bedrift avvikles eller går konkurs, kan det være vanskelig å vite hva man bør gjøre med.

– Vi var veldig nært å måtte melde oppbud da markedet fullstendig stoppet i forbindelse med Covid-19, sier gründeren av.