Forbrukerrådet Bruktbil

Forbrukerrådet anbefaler at kontrakten fylles ut av partene i fellesskap. NB! Husk å laste ned kontrakten til egen pc før utfylling. Kontrakt for kjøp av bruktbil mellom private. Signer kontrakten digitalt. Hvis du ønsker å signere kontrakten digitalt, kan dette gjøres med Postens e-signering.

Før du kjøper bruktbil For å sikre et så godt bilkjøp som mulig, er det en del forholdsregler du bør ta før kjøpet. Vi har laget en sjekkliste for et tryggere bruktbilkjøp. Skriv det ned Skriv ned alle kjente feil og mangler i kontrakten. Bruk gjerne et eget ark og ta vare på annonsen for bilen om det er mulig.

Forbrukerrådet oppfordrer begge partene til å lese gjennom hele avtalen før den signeres. Sted: Dato: Selgers underskrift: Kjøpers underskrift: Regler og praksis på området kan endres, og det kan være perioder hvor innholdet i kontraktene ikke er oppdatert.

22. feb 2013.

Direktøren for forbrukerservice i Forbrukerrådet er ikke overrasket. – En bil er komplisert, og kan ha mange slags usynlige feil. Da er det viktig at.

Før du kan klage, må du få klarlagt om det foreligger en mangel. Bilen har en mangel hvis den ikke er i den stand som dere har avtalt. Hvis dere ikke har avtalt noe spesielt, skal bilen være i samsvar med det man normalt kan regne med ut fra bilens alder, bruk, kjørelengde og liknende.

8. feb 2013.

Forbrukerrådet har fått til sammen elleve klagesaker på firmaene, og tre av sakene er blitt klaget inn til Forbrukertvistutvalget. – Tillit til at selgeren.

Betale Ned Lån Raskere Aksjefond Tips Velkommen til Aksjefond Dot No – Din guide til fond på nett. Vi i Aksjefond.no anbefaler våre besøkende å ikke investere i aksjefond idag grunnet den høye kostnaden som forvaltere som DnB, Odin, Skagen og andre tar. Faktum er at 99% av norske og utenlandske forvaltere uansett ikke klarer å “slå markedet”. 7

Kjøp, reparasjon og leie av bil volder forbrukere mye bry. Her finner du dine rettigheter og hvordan du går frem for å klage hvis noe er galt.

10. mar 2008.

I hele mars måned setter Forbrukerrådet søkelyset på kjøp og salg av bruktbil, for å markere årets forbrukerdag. I den anledning kan du tirsdag.

18. aug 2017.

Forbrukerrådet understreker at det er viktig å være på vakt når man kjøper bruktbil, og særlig når man handler av en annen privatperson. – Jeg er.