Forsikring Reise

Om man ankom Spania før landet ble rødt, gjelder reiseforsikringen fortsatt. Det er beskjeden fra de største norske forsikringsselskapene.

15. jun 2020.

Våre reiseforsikringer dekker deg på vanlig måte om du er på reise i.

om det ikke er anbefalt – uten forsikring – må man være forberedt på at.

5. jun 2020.

Hva er denne typen forsikring? Dette er en reiseforsikring som dekker deg mens du er på reise i tilfeller som for eksempel: medisinske.

Reiseforsikring. Nordmenn reiser som aldri før, og de fleste har sikret seg med en reiseforsikring. Visste du at dersom du samler alle forsikringene dine kan du.

Det er særlig avbestilling av reiser til utlandet som har ført til store erstatninger. Erstatning for andre typer reiseskader har derimot gått ned, slik at de samlede erstatningene i år trolig ikke bl.

Søke Boliglån Boliglån med rente fra 1,69 %. Beste rente oppnås ved boliglån over kr 2 000 000 innenfor 50 % av boligverdi. Det er gratis, og det er raskt og enkelt å søke. Startlån er for deg som ikke får lån i vanlig bank til kjøp av en nøkter og egnet. Varig økonomiske vanskeligstilte kan søke

Parkeringsskader har blitt et stort og dyrt problem her i landet. I fjor ble det meldt inn 131.832 parkeringsskader til forsikringsselskapene, viser statistikk fra Finans Norge. Dette kostet selskapen.

«Keep calm and carry on», het det på britiske plakater under den andre verdenskrigen, og er siden blitt et internasjonalt.