Forsikringsportalen

1 Grunnbeløp Folketrygdens grunnbeløp per 1.5.2015 er 99.858 kroner. Grunnbeløpet endres 1 . mai hvert år. De maksimale satsene for sparing er økt. Nå er det mulig å spare 7 . Grunnbeløp i folketrygden (G) I reglene knyttet til pensjon er noen beløp og beløpsgrenser knyttet til grunnbeløpet i folketrygden, ofte skrevet som G. Grunnbeløpet i folketrygden

Så har vi fundet de to heldige vindere! Det rigtige svar er: en abe (nærmere betegnet en chimpanse) TILLYKKE til Grete Ahm og Belinda Jeannet Frandsen.

24. jul 2020.

Coronavirus: Information for travelers. Stay home if you are sick, wash your hands, keep at least one meter distance to other people. les mer.

12 May 2020.

Forsikringsportalen, a leading insurance portal in Denmark, is making it easier for consumers to choose the right insurance in Denmark by.

Forsikringsportalen gir deg mulighet til å få forsikringstilbud / forsikringspriser på alle typer forsikringsprodukter, fra ulike forsikringsselskaper.

Lån I Klp Les hva 15 andre mener om KLP Banken på Bytt.no. Gode priser på renterlån, nettbank som er enkel å bruke, god mobilapp, mulighet for å droppe java. Lurer du på hvor mye lånet vil koste i måneden? Test vår boliglånskalkulator. Virusutbruddet om bord i Hurtigrutens skip Roald Amundsen kunne knapt kommet på noe verre tidspunkt
Lånekassen Betalingsutsettelse En låntaker som oppfyller kravene til rentefritak, har også rett til betalingsutsettelse for terminbeløpene i den samme perioden. Lånekassen har visse muligheter. Lån I Klp Les hva 15 andre mener om KLP Banken på Bytt.no. Gode priser på renterlån, nettbank som er enkel å bruke, god mobilapp, mulighet for å droppe java. Lurer du på

Forsikringsportalen gør det nemmere at finde og vælge de rigtige forsikringer. Over 150.000 brugere har gennem tiden indhentet tilbud online på forsikringer.