Forsikringsselskap I Norge

Om lag 560.000 norske husholdninger bor i en leid bolig i Norge, og med hele 150.784 søkere til høyere utdanning i år, er det.

Sommeren er høysesong for vannskader. Norske forsikringsselskap betaler ut hundrevis av millioner kroner i erstatninger for vannskader i sommermånedene, viser tall fra Finans Norge. – Stoppekranen er.

Ntl Reiseforsikring LO Favør innboforsiring er en del av medlemsskapet ditt i NTL. LOfavør Innboforsikring er den eneste innboforsikringen uten en øvre forsikringssum. Forsikringen er en innbo- og løsøreforsikring som omfatter husstandens private eiendeler som møbler, klær m.m. i hjemmet mot blant annet brann-, vann- og innbruddsskader. Typiske uhell dekkes ogs. NTL – Norsk Tjenestemannslag. det største. I

Tide Forsikring er registrert som en agent for utenlandske forsikringsselskap i Norge. Gjennom personlig lokal tilhørighet tilbyr de komplette forsikringsprodukter til personmarkedet. Utvalget strekker seg fra forsikringer innen kjøretøy til både helse, barn, reise og tannbehandling.

MeningerKommunen har tenkt å benytte 1,4 millioner på et gjerde for å få påfuglene til å holde seg «innendørs». Dette er.

If hjelper deg med å velge riktig forsikring. Sjekk pris på forsikring hos Nordens største forsikringsselskap.

Trafikkforsikringsforeningen (TFF) erstatter skader forårsaket av ukjente, uforsikrede og utenlandske kjøretøy. Uforsikrede kjøretøyeiere må i etterkant tilbakebetale hele erstatningsbeløpet til TFF.

Husdyrbranner er en tragedie for bønder og dyr. Det er ikke mer enn litt over to uker siden at to grisefjøs på Tretten sto i.

Det er mange forsikringsselskaper å velge i mellom selv i lille Norge. Nedenfor finner du en oversikt over alle forsikringsselskapene som finnes i det norske markedet. Vi anbefaler at man sjekker forsikringene sine hvert eneste år. Forsikringsportalen gjør det enkelt for deg å finne forsikringsselskapet som gir deg den største besparelsen.

Få tilbud på forsikringer. Om Forsikringer.no. Vi samarbeider med noen av Norges mest solide forsikringsselskaper. De vet at de konkurrerer om deg som kunde og ønsker å strekke seg litt ekstra for at du velger nettopp dem. Hos oss kan du sammenligne forsikringer og samtidig få selskapenes samlerabatter.

Sommermånedene stod for 60 prosent av alle lynskadene i Norge i fjor, viser tall fra Finans Norge. – Dette stemmer godt overens med tallene vi ser, sier brannekspert Øystein Øren hos Frende Forsikring.

Norges beste og verste forsikringsselskaper. Se oversikt over alle forsikringsselskap og les hva 10934 forsikringskunder mener om selskapene!

Sparebank 1 Østlandet melder om et fall i andrekvartalsresultatet til 438 millioner kroner fra 471 millioner på samme tid i fjor. – Dette er et godt resultat tatt i betraktning den krevende perioden v.