Hva Bør Man Investere I 2017

STEINKJER: 9. juni fylte han 70, 1. juli gikk han av med pensjon. Nå er Robert Øfsti tilbake på sitt kontor på rådhuset for å.

Den påtroppende oljefondsjefen Nicolai Tangens investeringer i såkalte skatteparadiserer får skarp kritikk fra venstresiden i.

Undersøkelsen viste at en fastlege i gjennomsnitt har 20 konsultasjoner, og 43 ulike problemstillinger hver arbeidsdag. – Vi.

Ansiennitet Staten 1. mai 2019. Ansiennitet regnes tidligst fra fylte 18 år. Utgangspunktet for beregning av tjenesteansiennitet er den 1. i den måned vedkommende tiltrer. 2. Da kan man oppnå en oppjustering av ansiennitet og lønn ved å levere bedre dokumentasjon uten å få etterbetaling. Det kan fort bli penger av dette. NSF har nå inne en
Spk No Boliglån Som ansatt ved NTNU har du mulighet til å [[https://www.spk.no/Boliglan/|søke om boliglån i Statens pensjonskasse]]. Kunnskapsbase, brukerveiledninger. 11. mar 2020. kroner i lån til en lav rente. Likevel bør du akkurat nå vurdere å vente med å flytte boliglånet til Statens Pensjonskasse (SPK). I perioder med. Sparebank 1 Innskudd 23. mar 2020. SpareBank 1 SMN

Forbrukere står for seksti prosent av det norske matsvinnet. Med enkle grep unngår du å måtte kaste mat. Her er tipsene til.