Hva Er Et Begrep

27. okt 2019.

Hva angår barnevernet er det ikke sånn at alle som jobber i institusjonen er rasister, men rasisme er et samfunnsproblem som eksisterer der også.

Endringer i globalt klima og miljø vil komme til å påvirke vår fremtid, og vil komme til å ha svært stor innvirkning på våre.

I et møte med Klima- og miljødepartementets statssekretær Mathias Fischer nylig fikk NHO bekreftet at regjeringen vil bidra med en million kroner for å etablere organisasjonen Grønt landtransportprogr.

Forfatteren, filosofen, litteraturviteren, forleggeren og økobonden Tore Stubberuds livsreise spenner fra oppveksten i industrisamfunnet på Borgenhaugen til å spise gåselever med den kulturelle eliten.

Hvordan er et gitt fenomen kjønnet? Hvordan samspiller kjønn med andre forskjeller? Hvorfor er fenomenet uttrykket gjennom kjønn? For å kunne stille gode.

Det Norske trår til Ifølge Morgenbladets gjennomgang av hva norske teatre byr på denne annerledeshøsten, er store, påkostede.

arkivverdenen mangler et begrep som er parallelt til vårt formidlingsbegrep. Det sentrale begrepet der er ”outreach”, som altså betoner de aktive relasjonene.

Trenger Ikke Båt Etter en sommer hvor mange hoteller og andre reiselivsbedrifter har hatt greit belegg, ser det verre ut de neste månedene. I. Helgeland Sparebank Nettbank Nordea Kalkulator Mitt Første Kort I mai 2014 kolliderte han i autovernet på Byåsen i Trondheim da han promillekjørte sin Audi. Northug ble pågrepet i sitt eget. Ditt HadelandProsjekt Hadeland Ungdomskor

Hva er Google Crawler? Crawler er et generisk begrep for et dataprogram som skanner nettsider ved å følge lenkestrukturen fra en nettside til en annen. Denne .

«Dette er vårt land!», ropte titusener av rasende hviterussere da de søndag kveld strømmet ut i gatene for å protestere mot.

– Jeg merker at jeg har mer energi, sier Jan Thomas Jenssen. Inntil i fjor hadde han mest fokus på gjennomføringen av den.