Hvor Mye Aksjer Eier Oljefondet

– Målet er å få NBIM-skuta som allerede seiler veldig fort, til å seile bitte lite grann fortere, sa Tangen i mars. Foto.

1. apr 2019.

som til syvende og sist bestemmer hva Oljefondet kan investere i. Vi ønsker.

Totalt eier Oljefondet per 31.12.2018 aksjer i 9 158 selskaper,

5. okt 2019.

Finansdepartementet eier Oljefondet på vegne av det norske folk, men får.

Forvalterne i Norges Bank investerer norske oljeinntekter i aksjer,

30. sep 2019.

Det mener Changemaker at de bør, og her er våre fem tips til hva som.

Oljefondet eier aksjer for milliarder av kroner i selskaper som utnytter.

Statens pensjonsfond utland (Oljefondet) eier aksjer i 9000 selskaper verden over, eller 1,3 prosent av verdens børser. Nå kan fondet bruke sin eiermakt til å be om økt åpenhet om hvor de ulike selskapene er registrert og hva de betaler i skatt.

Havlandet Marin Yngel Aksjer 13. mar 2012. COD – RETTET EMISJON MOT HAVLANDET MARIN YNGEL AS. NOK 57.746. 160 fordelt på 57.746.160 aksjer, hver pålydende NOK 1,00. Kjöpe Aksjer I Veidekke 27. mai 2018. I begynnelsen var jeg en av de som kun eide aksjer i ett selskap. verdiinvestor som skrev et høyst anbefalt innlegg om hvordan du skal.

Da Nicolai Tangen ble annonsert som ny leder for Statens pensjonsfond utland den 26. mars, beskrev han stillingen som sin.

[embedyt]//www.youtube.com/embed/[/embedyt]

1. aug 2015.

Oljefondet eier aksjer i mange kjente merkevarer i Thailand. 1. august.

Da støtter du Bangkok Expressway Pcl, hvor oljefondet er medeier.

Finansmannen Nicolai Tangen trådte inn i norsk offentlighet med et klønete utspill om arveavgift, og en uvanlig hard tone.

Klokken 19.18 søndag kveld fikk politiet melding om en brann i Åsenfjord. Det viste seg etter hvert å være søppel, som ble.

Mandag legger Høyre frem sitt partiprogram for den neste stortingsperioden som skal sette retningen for partiets politikk de.

Så mye eier Oljefondet i de fallende helseaksjene 30.01.2018 · Kjetil Malkenes Hovland Det norske Oljefondet er storeier i en rekke av helseaksjene som faller kraftig etter at Berkshire Hathaway, Amazon og JP Morgan Chase sa at de slår seg sammen for å tilby helseforsikringer til sine ansatte.

Hadde Oljefondet brukt mer penger på å kjøpe aksjer i Google-eier Alphabet, hvor fondet eide aksjer for mer enn 36 milliarder kroner i fjor, eller Facebook, enn i.