Hydro Aksjer Kurs

En internasjonal komité har nettopp fastslått at ordningen med Sentre for fremragende forskning (SFF) har vært en suksess.

Etter at handelen var ferdig i Oslo mandag, har børsen sunket 1,13 prosent. Hovedindeksen lander på 805,97 poeng. Blant de selskapene som trakk det lengste strået mandag, finner man Norsk Hydro, Telenor og Scatec Solar.

Oslo Børs tilbyr handel i egenkapitalinstrumenter, derivater og renteprodukter. IT-selskapet ELOP ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market. Dermed ble det satt ny rekord for antall nye selskaper på Børsen i løpet av en julimåned.

NORSK HYDRO: SKJUTER UPP OMSTART AV HUSNES TILL TIDIGAST 3 KV. STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Norsk Hydro avser att skjuta upp omstarten av Husnes i Norge till tidigast under det tredje kvartalet i år, där den ursprungliga planen var att starta under första halvan av 2020. Det skriver bolaget i delårsrapporten.

Realtidskurser på aksjer fra Oslo Børs. Som abonnent på E24+ får du tilgang til realtidskurser på Oslo Børs. Aktiver her. Norsk Hydro. -0,96%. Intradag0,96%

Følg kursbildet, nyheter, teknisk analyse og børsmeldinger for Norsk Hydro.

Kursjustering. Sammenlign.

Prosentandel aksjer hos de 10 største, 57,3%.

Teknisk analyse Norsk Hydro (NHY).

Siste sluttkurs: 28.30 (+0.72), 11. aug 2020. Candlesticks (Kun for.

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg.

Anders Opedal tar over som konsernleder 2. november. Eldar Sætre vil være tilgjengelig som rådgiver frem til han går av med.

Norsk Hydro ASA – NHY. Print; Ordliste. Aksjekurs; Graf · Regnskap · Nøkkeltall · Dokumenter. Oversikt; Handler · Historikk.

27. mar 2019.

Nå kan Hydro-aksjen være iferd med å etablere en bunn, og aksjen kan.

da aksjen var rundt NOK 63.00, og til idag en kurs rundt NOK 35.00.

Ansatte i Norsk Hydro ASA har kjøpt aksjer under en generell aksjeordning som tilbys ansatte i Norsk Hydro ASA hvert år. Alle ansatte i Norge har blitt tilbudt å kjøpe aksjer til en verdi av 10.000 kroner med 25 prosent rabatt. 85 prosent av de ansatte som er omfattet av ordningen har tegnet seg for, og fått tildelt 217 aksjer hver til kurs 34,51 kroner.

– Den er 73 meter lang, 16 meter bred og 3000 tonn, sier Martin Grøntvedt, prosjektleder for Hydro Patriot og serviceleder i.

Oljeprisen vil for eksempel påvirke kursen på oljerelaterte aksjer som Equinor og Norsk Hydro, mens fremskritt innenfor teleteknologi kan påvirke aksjekursen til Telenor. På samme måte kan ulykker, drift, reiseliv og kriser ha innvirkning på flyaksjer som Norwegian.

Pågripelsen anses som en trussel mot byens pressefrihet. I alt ti personer er pågrepet i forbindelse med politiaksjonen mot.

Norwegian falt bratt første børsdag etter at 905 millioner aksjer ble frigitt. Aksjen endte ned 14,6 prosent mandag.

Norsk Hydro stiger fra start og er opp 3,39 prosent ved åpning. Det 112 år gamle industriselskapet leverer et resultat i fjerde kvartal etter skatt på 3,6 milliarder kroner, mot 1,01 milliarder kroner i samme kvartal i 2016.

Norsk Hydro: Save the date – Capital Markets Day to be held in Oslo on.

tanker om kjøp på dagens kurs? har toget gått eller er det fortsatt rom for å bli med?