Inkassosatsen 2016

Inkassosatsen reguleres årlig. Inkassosatsen, som er det grunnbeløpet som bestemmer hvor mye en kreditor eller inkassobyrå kan ta i purregebyr, gebyr for å sende betalingsoppfordring og i inkassosalærer, reguleres årlig. Pr. 2016 er inkassosatsen på 670kr.

30. nov 2018.

inkassoforskriften § 1-2 og forskrift om inkassosatsen § 1. Dersom det er flere tiltakshavere må disse sette opp en adressat som skal motta faktura.

Hvor mye du kan kreve i forskjellig gebyr, styres av inkassosatsen, som fastsettes årlig via inkassoloven. I 2016 er den på 670,-. Du kan i utgangspunktet sende.

Avkastning Huskeliste Ved Flytting Lag en sjekkliste ved flytting tidlig. Lag en flytte-huskeliste i god tid, og du vil kunne legge til ting som tiden går – det siste du vil er å stresse over. Det er ikke endelig avgjort, men Nortura Forus kan legges ned. 550 jobber kan forsvinne. Deler av virksomheten skal flyttes. Alle

Ved egeninkasso kan gebyret være maksimalt 3/10 av inkassosatsen. Maksimal sats for purregebyr på betalingsoppfordring er per 01.01.2017 kr.210,-. Betalingsanmerkning. Manglende betaling av gjeld resulterer til slutt i betalingsanmerkninger. Disse blir registrert hos kredittopplysningsbyråer.

Nyttige linker: Inkassoloven og Inkassoforskriften. Justisdepartementet har vedtatt at inkassosatsen fra 01.01.2017 er kr 700 (2016 kr 670). Dersom du etter å ha.

Interesseorganisasjon for inkassobransjen.

Huskeliste Ved Flytting Lag en sjekkliste ved flytting tidlig. Lag en flytte-huskeliste i god tid, og du vil kunne legge til ting som tiden går – det siste du vil er å stresse over. Det er ikke endelig avgjort, men Nortura Forus kan legges ned. 550 jobber kan forsvinne. Deler av virksomheten skal flyttes. Alle utenlandsreiser, også til

Maksimalt purregebyr er 1/10 av inkassosatsen, som per 01.01.2016 er satt til kr.67,- i henhold til Forskrift til inkassoloven.

.

i 2016 er det nå tillatt å sende inkassovarsel elektronisk “dersom meddelelsen er.

Flere av disse kostnadene beregnes ut fra den såkalte inkassosatsen, som.