Kredittkort Nordea

Selv om Nordea Gold MasterCard inkluderer reise- og avbestillingsforsikring finnes det andre kredittkort som er bedre egnet til bruk på reise og ferie.

Vi har testet kredittkortet Nordea Gold MasterCard, og sammenlignet dets fordeler og ulemper. Testen i sin helhet kan leses på Kredittesten.no.

5. jul 2020.

Nordea Gold og Nordea Premium Med våre kredittkort får du.

Bankens vanligste kredittkort er Nordea MasterCard Privat, som har en effektiv rente på 24,60 %. Kortet har ingen fast kredittramme, denne vurderes individuelt fra.

Nordea Direct (tidl. Gjensidige Bank) er et helt eget og separat banktilbud fra Nordea. Vi tilbyr gode priser til deg som vil gjøre det meste selv i nett- eller i mobilbanken.

Nordea Privat MasterCard: Kredittkort med reiseforsikring. Mange kredittkort kommer i dag med gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Også Nordea Privat MasterCard tilbyr dette uten ekstra kostnad. Det eneste kravet for at forsikringen skal gjelde for din reise er at du betaler minimum 50 % av transportkostnadene med kortet.

[embedyt]//www.youtube.com/embed/[/embedyt]

5. jul 2020.

Se fordelene dine med Kredittkortet Nordea Gold, Kredittkortet Privat Mastercard og Kredittkortet Nordea Premium – og med våre bankkort.

Akkurat hvilket kort du kan få, avhenger av ditt kundeengasjement med banken. Nordea Privat Kredittkort. Dette er det «minste» kredittkortet fra Nordea, hvilket i.

Dnb Boliglån For Unge Dagligbank Tine Baastad Ludvigsen. Leder Dagligbank. Tel: +47 24 02 81 21. Mob. Dette er banken med ekstra gode fordeler for OBOS-medlemmer, men alle kan bli kunde. Hos oss får du blant annet gode betingelser på lån, sparing og gratis ba. Økt svindelaktivitet mot eldre! Det er registrert økt aktivitet på såkalt Olga-svindel. Svindlerne hevder

Logg inn Nettbank Privat – Nordea Vi krever at JavaScript er aktivert for at våre nettsider skal virke. Se instruksjon for hvordan du aktiverer JavaScript i nettleseren din .

Her finner du vilkår for bankkort og kredittkort. For å få innvilget søknad om kort må du ha fylt 18 år og være fri for betalingsanmerkninger.