Kredittkortgjeld

Det mest effektive tiltaket å bli kvitt dyr kredittkortgjeld er å ta et skippertak. Bruk feriepenger eller skatt til gode til å nedbetale gjelden. Selv om det kanskje ikke frister med å bruke pengene på gammel gjeld, er det få som angrer på at pengene ble brukt på dette i etterkant.

1 time siden · Renten på kredittkortgjeld har økt fra en snittrente på 18 prosent i januar til 19,73 prosent i juli. For forbrukslån er gjennomsnittsrenten nå 14,3 prosent. Dette er ned et halvt prosentpoeng fra januar. Så langt i år har usikret gjeld falt med 7 prosent, viser tall fra Norsk Gjeldsinformasjon (Finans Norge) og Gjeldsregisteret (Evry.

6. okt 2019.

SPØR EN FORSKER: Ønsker du å bli kvitt kredittkortgjeld raskt? Her får du eksperttips. Irene Mårdalen frilansjournalist. Publisert søndag 06.

23. feb 2020.

Kredittkort har stort sett en effektiv rente på over tjue (!!) prosent og utgjør dermed det definitivt dyreste lånet du kan ha. Det er veldig vanlig å ha.

Styringsrenten er null og boliglån koster under 2 prosent. Renten på kredittkortgjeld har økt nesten 2 prosentpoeng i år.

Selv om boliglånsrenter, innskuddsrenter, pengemarkedsrenter og styringsrenten har falt kraftig i år, er gjennomsnittsrenten.

Kausjon betyr å garantere for at noen betaler lånet sitt. Dette skjer ofte hvis de som låner penger for eksempel ikke har nok.

Over 300.000 norske husholdninger sliter med høy kredittkortgjeld. Hver fjerde med kredittkortgjeld kan spare titusenvis av kroner ved å gjøre om gjelden til et forbrukslån, viser nye tall.

Kredittkortgjeld blir fort en mer kostbar affære å betale ned på i forhold til vanlige forbrukslån, hvor du enklere kan holde oversikten over de månedlige avdragene og du får også et fast beløp å forholde deg til i motsetning til nedbetaling på kredittkort, hvor du til enhver tid selv skal velge det aktuelle minstebeløpet som skal trekkes fra din konto.

Bli kvitt din kredittkortgjeld i dag ved å skaffe deg en billig finansiering fra Zmarta uten forpliktelser her. Priseksempel refinansiering: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Les ekspertenes råd for å bli kvitt kredittkortgjeld. Det finnes alltid en vei ut av gjelden, men det krever litt arbeid.

Kredittkortgjeld er sammen med annen forbruksgjeld den viktigste årsaken til at man havner i alvorlige gjeldsproblemer. Vi gir råd til hvordan du angriper problemet.

Lån Med Sikkerhet Den splitter nye barnehagen står ferdig og er klar for 110 barn. Men de får ikke bruke barnehagen fordi fortauet ikke er. Vi hjelper deg å få refinansiering. Lån for deg med betalingsanmerkninger og inkasso. Unngå tvangssalg og ta kontroll over din økonomi. Lån med sikkerhet – vårt beste alternativ til deg som eier bolig.

Det mest effektive tiltaket å bli kvitt dyr kredittkortgjeld er å ta et skippertak. Bruk feriepenger eller skatt til gode til å nedbetale gjelden. Selv om det kanskje ikke.