Lønn Kalkulator Utbetalt

Lønn Ferie betyr ekstra finanser til folket I juni skinner solen på kontoen din – og forhåpentligvis også på deg. Merethe Berggaard forteller deg det du trenger å vite om feriepenger.

Hvis arbeidstaker får utbetalt for mye i lønn, oppstår spørsmålet om arbeidstaker har en plikt til å betale dette tilbake til arbeidsgiver. Arbeidsgiver kan i slike tilfeller ha adgang til kreve tilbakebetalt beløpet gjennom prinsippet om condictio indebiti.

Jeg har utbetalt for mye penger i lønn til en ansatt. Det har vært mye kluss med timelister og lignende, og timeføringssystemet vårt har ikke fungert skikkelig. Nå har den ansatte fått utbetalt rundt 30 000 kroner for mye over en periode på fem måneder. Personen hevder at hun ikke har merket lønnsøkningen.

Nettavisen er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse.

Dersom du ikke evner å spare til egen ferie, er det ditt eget ansvar. Å spare til alderspensjon bør også være den enkeltes.

Ap-leder Støre får støtte av Rødt-leder Moxnes: – Det virker ikke som om høyrefolk har fått med seg at feriepenger erstatter.

Fortsatt ligger hundrevis av søknader om kompensasjon for sommeravlysninger hos Kulturrådet. Noen ber om å få statsstøtte for.

Grunnbeløp 2019 Lån Med Lav Rente Presidentvalget i USA i 2020 ble avholdt tirsdag 3. november, samtidig med valg på hele Representantenes hus, en tredel av Senatet, elleve delstatsguvernører. Presidentvalget i USA 2016 Bli varslet. 05.09.2020. Men han ligger bedre an på målingene nå enn på samme tid før valget i 2016. Utenriks. 22.08.2020. Heftelser Campingvogn Visa

Lønn og ytelser Kontantytelse, utgiftsgodtgjørelse, naturalytelser,trygd, pensjon og mer Oversikt over lønn og andre ytelser Beskrivelser for lønn og andre ytelser du kan bruke Rette feil i lønn og andre ytelser Feil beløp eller beskrivelse, utbetalt for mye eller for lite

[embedyt]//www.youtube.com/embed/[/embedyt]