Når På året Kjøpe Aksjer

AaFK sliter tungt på sisteplass i Eliteserien, med bare sju poeng på de 13 første serierundene. Det gjør at klubben nå jobber.

I en slik situasjon dukker etterhvert spørsmålet om når bør vi kjøpe.

Med andre ord har det historisk gitt god avkastning det neste året, når pris/bok har vært.

En tegningsrett er en tidsbegrenset og omsettelig rettighet til å kjøpe et antall aksjer i en emisjon, til en på forhånd fastsatt pris (tegningskurs) på en viss dato. Man kan få tegningsretter tildelt som aksjonær i et selskap, eller man kan kjøpe tegningsretter i markedet under tegningsperioden dersom de er børsnotert.

Denne artikkelen er automatisk laget, og ikke skrevet av redaksjonelle medarbeidere i BT. Opplysningene hentes fra offentlige.

De starter å abonnere på økonomitidsskrifter og -aviser, sjekker tekst-TV hver eneste ettermiddag (skikkelig retro nå, jeg vet) – og følger senere med på et utall nettsider, blogger og sosiale medier-profiler. Etter hvert er det ikke rent få eksperter som villig deler sine anbefalinger om når man skal kjøpe aksjer og fond.

Når du kjøper eller selger en aksje, er det alltid noen som sitter på andre siden av.

i et risikofritt produkt – for eksempel høyrentekonto – i det aktuelle året.

Den påtroppende oljefondsjefen Nicolai Tangens investeringer i såkalte skatteparadiserer får skarp kritikk fra venstresiden i.

Når du skal kjøpe aksjer på nett, bør du alltid vurdere handelsplattformer med utgangspunkt i følgende kriterier: Hva koster det.

9,8% i året i de siste 90 årene.

Jeff Bezos har solgt aksjer til en verdi på 3,1 milliarder dollar (28,9 milliarder kroner) i netthandelsselskapet Amazon,

Eriksrød understreker viktigheten av at du som investor bør ha en lav belåningsgrad slik børsene utvikler seg nå. Du bør heller ikke falle for fristelsen å satse på selskaper med høy belåning i et forsøk på høy avkastning. Det kan gå galt. – Ikke kjøp aksjer fordi du tror du ser en bunn.