Obos Kredittkort

OBOS-banken tilbyr banktjenester i Norge og her kan du granske fakta når det.

bankkort, kredittkort, hvordan man kan søke om lån på eksempelvis bolig, båt.

22. nov 2018.

​(Oslo, 22. november 2018) Obos-banken har inngått en avtale med Nets innenfor kortutstedelse av bankens debet- og kredittkort med.

Trondheim Kommunale Pensjonskasse Pensjonskassen måler kundetilfredshet. I vårt arbeid med å yte best. Tidligere jobbet i SPK, KLP og Trondheim kommunale pensjonskasse. Sertifisert digital. – Det blir forhåpentligvis fint vær på mandag når det er første skoledag, sier Catrin Vinje. Hun jobber på SFO på Hessa skole. Klager på festbråk og bading i kanalen har vært en gjenganger
Bsu Beløp BSU. Det foreslås at beløpene i BSU-ordningen (boligsparing for ungdom) holdes uendret. Maksimalt årlig sparebeløp er 25 000 kroner og maksimalt samlet. 2005 – 2013. Utvidet både maks årlig beløp og maks samlet sparebeløp i BSU- ordningen. Er du enig med Arbeiderpartiet. Det finnes enda en fordel, og enda en motivator, for å spare fullt

20. mai 2019.

.

du vanligvis gjør med et kontaktløst bank- eller kredittkort i butikken.

Nordea, Sparebanken Sør, Revolut, Danske Bank og OBOS-banken.

Står registrert hos Finanstilsynet for veksling og håndtering av kryptovaluta. Du kan sette inn penger på under 60 minutter ved hjelp av straksbetaling i nettbanken. Lar deg handle flere typer kryptov.

13. feb 2018.

Boligbyggelaget reklamerer med at man kan få kjøpte billetter på forhånd med OBOS Kredittkort. Kortet gir rabatter på en rekke andre.

12. feb 2018.

Obos skiller seg ikke ut. I Norge har 80 prosent minst ett kredittkort. 20 prosent av disse har kredittkortgjeld og gjennomsnittsgjelden på kredittkort.