Oljeservice Aksjer På Oslo Börs

Oljeservice mot strømmen på Oslo Børs 15.03.2019 · Martin Hagh Høgseth Etter nok et dramatisk brexit-døgn var det flat utvikling på Oslo Børs fra start, men en rapport fra DNB Markets der laksesektoren nedgraderes har sendt Børsen ned i minus i løpet av dagen

Crayon, som leverer programvaretjenester, steg 17 prosent til ny sluttrekord tirsdag, etter å lagt frem kvartalstall.

Hvis du hovedsakelig vil forsøke å tjene penger på aksjer i Norge, er Nordnet en god og.

I Norge er det Oslo Børs som agerer som marked for aksjer.

Det er ikke bare aksjer som omsettes på Oslo Børs. Det finnes en rekke andre verdipapirer som også er gjenstand for daglig handel, slik som obligasjoner,

2 dager siden · Oslo Børs åpner opp mandag. Etter 31 minutters handel står hovedindeksen i 858,59, opp 0,0,46 prosent, og det er hittil omsatt aksjer for 438 millioner kroner. Oljeprisen. Brent-oljen er mandag morgen opp 0,92 prosent til 44,81 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 1,29 prosent til 41,75 dollar fatet.

Verste dag på Oslo Børs siden finanskrisen: – Alt skal massivt ned, sier analytiker om oljeaksjer – Inntjening i 2020 vil bli ekstremt mye lavere enn det man tidligere hadde sett for seg, sier analytiker Teodor Sveen-Nilsen, som har plukket ut fem «relative» vinnere blant oljeaksjene, som ble hardt rammet av børsfallet på Oslo Børs.

08.08.2020 · Oljeservice-aksjene som er rustet for børscomeback. Det ser mørkt ut for oljeserviceselskapene på Oslo Børs. Slik avgjør analytikere i Pareto og Kepler Cheuvreux hvilke aksjer som kan reise seg fra asken.

Hovedindeksen stiger 1,66 prosent til 870,42 poeng like før klokken 12 tirsdag. Høyeste intradag er 871,37 poeng, det høyeste.

Nettavisen skrev for to uker siden at folkeaksjene som nordmenn har satset på det seneste året, har vært dårlige.

100 milliarder kroner av verdiene på Oslo Børs er privateid. Disse er fordelt på 356 785 privatpersoner, hvorav 248 949 er menn og 107 836 er kvinner.

Hvordan handle på Oslo Børs. I dag foregår handelen på Børsen via meglere i banker og i meglerhus, og handelen skjer i Børsens elektroniske handelssystem. Å handle aksjer på børsen kan sammenlignes med en auksjon. Noen legger inn et kjøpsbud, og andre legger inn et salgsbud, og når prisen på kjøp og salg er like, skjer det en handel.

En rekke oljeservice-aksjer stiger på Oslo Børs onsdag. Seadrill er opp 12,78 prosent til kurs 35,4 kroner Borr Drilling er opp 4,12 prosent til kurs 85,75 k.

6. jul 2020.

KUNNSKAP: Ida Hundvebakke har startet med podkast om aksjer og.

eier nå aksjer på Oslo Børs. Børsen har med det sett et byks på 15,5.

Spesielt i store aksjer kan imidlertid høy RSI være tegn på at aksjen er overkjøpt, og at det er fare for en reaksjon ned. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt.