Quantafuel Antall Aksjer

Etter den siste emisjonen har aksjene steget med 100 prosent, og Finansavisen skriver at sjefen i Quantafuel, Kjetil Bøhn nå har aksjer til en verdi av 60 millioner. Nye investorer er også kommet på banen.

Aksjekursene har trukket oppover gjennom sommeren, drevet av normaliseringstegn i økonomien, lysere utsikter for.

Onsdag sluttet hovedindeksen på Oslo Børs på 854,94 poeng etter en oppgang på 0,85 prosent. Det ble omsatt aksjer for litt.

Norwegian falt bratt første børsdag etter at 905 millioner aksjer ble frigitt. Aksjen endte ned 14,6 prosent mandag.

Quantafuel vil utstede 1.388.888 nye aksjer til Kirkbi, hvor antall aksjer i Quantafuel vil øke fra 11.177.467 aksjer til 12.566.355 aksjer. Etter transaksjonen vil Kirkbi kontrollere rundt 11,0 prosent av aksjene i Quantafuel. Styret i Quantafuel vil innkalle til et ekstraordinært møte for å foreslå at Kirkbi blir representert i styret.

26. apr 2019.

antall bedrifter fra ulike bransjer og i ulike stør- relser, hvilket gjør.

hos Quantafuel og King Coffee.

Investeringer i aksjer og andeler. 5 000.

Quantafuel stengte på 165 kroner på NOTC-listen fredag, noe som priset selskapet til nesten 1,6 milliarder kroner. Til tross for at aksjen dermed falt litt i fredagens handel, er den opp over 185 prosent hittil i år.

25. apr 2016.

Hvor mange ulike enkeltaksjer man bør i porteføljen for at den skal.

Dette er fond som handler som aksjer, og de er tilgjengelige både på.

Kjøp aksjer i Quantafuel – enkelt og billig hos Shareville. Se aksjekurs, utvikling, kommentarer, selskapsinformasjon og kjøp til den laveste kurtasjen.

SAS har blitt enige med større kreditorer. Nå fortsetter samtalene med den svenske og danske staten om en revidert kriseplan. SAS har kommet til enighet om en kriseplan med storeiere av obligasjonslån.

NetNordic kjøper Bolero, en veletablert tjenesteaktør innenfor cloud, cybersikkerhet, analytics, nettverk og data center i.

av Quantafuel fra Norsk Energis direktør Jon Tveiten på Norsk. Energis årsmøte den 14.

delse ble publisert i 2011, og i 2016 passerte antall sertifiserte bedrifter.

cash og aksjer, men satt en periode som minoritets- eier. Da fikk vi med oss et .

Pågripelsen anses som en trussel mot byens pressefrihet. I alt ti personer er pågrepet i forbindelse med politiaksjonen mot.

Quantafuel og Vitol har blitt enige om at utestående gjeld til Vitol, tilsvarende 3.253.417,20 dollar inklusive renter, konverteres til ny egenkapital i Quantafuel, går det frem av en NOTC-melding mandag. Etter konverteringen vil Vitol sitte på 301.375 aksjer, tilsvarende 2,9 prosent av selskapet.