Reiseforsikring Streik

Sikkerhetsforskriften Refinansiere Boliglån Kalkulator Å refinansiere boliglån hører vi mye om. For de fleste innebærer det å flytte boliglånet til en annen bank for å få lavere rente, og på den måten spare mange 1000-lapper i året. Fornuftig valg det. Men refinansiering av boliglån har flere hemmeligheter enn det, og store muligheter du kan benytte deg

Reiseforsikring – 10 % nettrabatt. Reiseforsikring med en av markedets beste ulykkesdekninger for deg og hele familien. Gjelder enten du er på dagstur eller på lengre reiser inntil 120 dager.

19. apr 2020.

Sjekk ellers alltid hva din reiseforsikring dekker før du drar på tur. Se også hvilke.

Streik dekkes ikke på reiseforsikringen, men av flyselskapet.

Vilkårene for reiseforsikring sier at forsikringen ikke omfatter tap, skade eller utgifter som direkte eller indirekte har sammenheng med streik, lockout eller annen.

Kjøper du ny reiseforsikring nå må du være forberedt på tap og skader i forbindelse med koronasituasjonen ikke vil bli dekket.

27. apr 2019.

Fredag gikk rundt 1500 danske, norske og svenske piloter ut i streik.

dette, sier informasjonsdirektør Jon Berge i Europeiske Reiseforsikring.

Med en reiseforsikring fra Europeiske – som er en del av If har du et unikt hjelpeapparat overalt i verden. I tillegg til forsikring mot skade, tyveri og ulykke får du også tilgang til Helsetelefonen 21 49 50 00, hele døgnet.

Blir du derimot forsinket som følge av streik eller kø i luften, dekker ikke forsikringen. – En vanlig reiseforsikring dekker heller ikke behandling som kreves som følge av sykdommer du har før du reiser, så har du hjerteproblemer, diabetes, epilepsi eller andre kroniske lidelser, er det lurt å sjekke hva forsikringen dekker, sier.

1. jul 2019.

Å bli syk utenfor EU/EØS kan koste millonbeløp om man ikke har reiseforsikring. Jungelsafari, streik og kroniske lidelser. Om det blir kjedelig ved.