Shorte Aksjer Dnb

DNB Markets oppjusterer kursmålene på LPG-aksjene på Oslo Børs og gjentar kjøp, ifølge en oppdatering fredag. Avance Gas-kursmålet oppjusteres til 27 kroner pr. aksje, fra tidligere 24 kroner, mens ku.

Du kan shorte både norske og utenlandske aksjer. Aksjer du kan shorte finner du på finner du på siden aksjer du kan shorte Ønsker du å shorte en aksje som du ikke finner i listen kan du kontakte meglerbordet på telefon 23 33 30 23 (tast 1).

DNB Markets gjør en endring i den ukentlige porteføljen med anbefalte aksjer. Bakkafrost går ut, mens Mowi går inn.  «Mowi.

Flere banker er i gang med å rapportere resultater for andre kvartal. Foreløpig synes DNB Markets det de har sett virker.

Den aller største gruppen av aksjer som Halvorsen låner ut, er aksjer i DNB, til en verdi av 379,1 millioner kroner. Dette betyr at andre investorer låner Halvorsens aksjer i håp om at DNB skal falle i verdi. På annenplass ligger Lerøy Seafood, hvor Halvorsen har lånt ut aksjer i til en verdi av 50,3 millioner kroner.

3. mar 2020.

DNB Fund Multi Asset er skrudd sammen for å kunne stå i mot store.

DNB Asset Managements erfarne team på aksjer, renter og valuta har.

PS: Husk at det også er mulig å shorte aksjer. Dette innebærer at du låner en aksje i et selskap, selger den, for så å senere kjøpe den tilbake og levere den til långiver. I dette tilfellet vil du tjene penger dersom selskapet du investerte i sank i verdi – altså det motsatte av å kjøpe aksjer.

I Europa er shorting av aksjer sterkt økende, veldig enkelt (trykk på salgknappen) og gir svært generøs giring (500 % innsatt kapital). For norske, svenske, britiske og amerikanske aksjer er det mulig å shorte opptil 5x det du har investert. For råvarer er reglene 10x, og for valutapar er det mulig å shorte med hele 30x innsatt kapital.

De neste selskapene på omsetningstoppen var Nel (-5,8), Mowi (-2,7), DNB (-3,3), og Telenor (-2,3.

Totalt ble det omsatt.

Hovedindeksen stiger 2,01 prosent til 873,41 poeng ved 13.20-tiden tirsdag. Dermed er indeksen nå på vei mot sin beste.

Ønsker du å kjøpe aksjer på nett? Hvilken plattform kan du handle på ✅ Lær hvordan du kan få god avkastning med aksjehandel på nett.

Aksjen steg fra start og var ved 11.20-tiden opp 11,3 prosent. Det skjer etter at aksjen fredag og mandag falt hele 14.